Σοφία Καρβέλα – Γιόρτασε τα γενέθλια μαζί με τους γονείς της

November 25, 2022


Τα γενέθλια της γιόρτασε χθες το βράδυ σε γνωστό μαγαζί της Αθήνας η Σοφία Καρβέλα.Το πάρτι ήταν πριβέ και είχε μόνο λίγους και καλούς φίλους της Σοφίας. Την ώρα που έφτασε η τούρτα ακούστηκε από τα ηχεία το τραγούδι της μαμάς της «χρόνια πολλά» μία μεγάλη επιτυχία που τραγουδούσαν όλοι μαζί μέχρι να σβήσει τα κεράκια η Σοφία. Δείτε παρακάτω τις χαρούμενες εικόνες 


Τα γενέθλια της γιόρτασε χθες το βράδυ σε γνωστό μαγαζί της Αθήνας η Σοφία Καρβέλα.

  • Μαζί της είχε τους γονείς της το Νίκο Καρβέλα και την Άννα Βίσση που ήταν όλο το βράδυ αγκαλιά και ζούσαν ευτυχισμένες στιγμές μαζί με την κόρη τους.

Το πάρτι ήταν πριβέ και είχε μόνο λίγους και καλούς φίλους της Σοφίας. Την ώρα που έφτασε η τούρτα ακούστηκε από τα ηχεία το τραγούδι της μαμάς της «χρόνια πολλά» μία μεγάλη επιτυχία που τραγουδούσαν όλοι μαζί μέχρι να σβήσει τα κεράκια η Σοφία.

 

Δείτε παρακάτω τις χαρούμενες εικόνες

 


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.