Η Καινούργιου καρφώνει τον πατέρα Αντώνιο – Ακύρωσε προγραμματισμένη συνέντευξη και…

November 25, 2022


Η Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Πέμπτης 24 Νοεμβρίου αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής “Super Κατερίνα” πως είχε προγραμματίσει την περασμένη Κυριακή στην Κιβωτό του κόσμου μια συνέντευξη με τον πατέρα Αντώνιο.Ωστόσο, ο ίδιος την ακύρωσε γιατί δεν θέλει να κάνει τηλεοπτικές εμφανίσεις.


Η Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Πέμπτης 24 Νοεμβρίου αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής “Super Κατερίνα” πως είχε προγραμματίσει την περασμένη Κυριακή στην Κιβωτό του κόσμου μια συνέντευξη με τον πατέρα Αντώνιο.

Ωστόσο, ο ίδιος την ακύρωσε γιατί δεν θέλει να κάνει τηλεοπτικές εμφανίσεις.

  • «Tην Παρασκευή που είχαμε εδώ φιλοξενήσει τον πατέρα Αντώνιο, δεσμεύτηκε στον τηλεοπτικό αέρα και τον παρακάλεσα εγώ να πάω την Κυριακή να κάνουμε μια συνέντευξη. Με το που τελειώνει η εμφάνιση του στην εκπομπή, συνομιλούμε με τον άνθρωπο που είναι δίπλα του και συμφωνήσαμε την ώρα για την Κυριακή. Μέχρι το Σάββατο το βράδυ πολύ αργά συνομιλούσαμε κανονικά και εγώ και οι συνεργάτες μου με τον άμεσο συνεργάτη του πατέρα Αντώνιου. Τελευταία στιγμή, όμως, λόγω του ντόρου που είχε γίνει, πήρε τηλέφωνο και είπε, “θεωρούμε ότι οι τηλεοπτικές εμφανίσεις μας έχουν κάνει κακό και από εδώ και πέρα σταματάμε οποιαδήποτε τηλεοπτική εμφάνιση”», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.