«Ήταν από λάθος γιατρού! Κάποιος ηλίθιος…» – Η συγκλονιστική αποκάλυψη του Φίλιππου Σοφιανού για την απώλεια του πατέρα του

November 25, 2022


Στην κάμερα της εκπομπής Εμείς του OPEN και τον δημοσιογράφο Γιώργο Οικονομάκη μίλησε το μεσημέρι της Πέμπτης 24/11 ο Φίλιππος Σοφιανός. Ο γνωστός ηθοποιός προχώρησε σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση καθώς αναφέρθηκε στον άδικο χαμό του πατέρα του όταν ο ίδιος ήταν μόλις επτά ετών αλλά και για το μεγαλύτερο ψέμα που έχει γραφτεί ποτέ για τον ίδιο. Πριν λίγο καιρό, ο ίδιος αποκάλυψε και τις σχέσεις που …


Στην κάμερα της εκπομπής Εμείς του OPEN και τον δημοσιογράφο Γιώργο Οικονομάκη μίλησε το μεσημέρι της Πέμπτης 24/11 ο Φίλιππος Σοφιανός. Ο γνωστός ηθοποιός προχώρησε σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση καθώς αναφέρθηκε στον άδικο χαμό του πατέρα του όταν ο ίδιος ήταν μόλις επτά ετών αλλά και για το μεγαλύτερο ψέμα που έχει γραφτεί ποτέ για τον ίδιο. Πριν λίγο καιρό, ο ίδιος αποκάλυψε και τις σχέσεις που έχει με τον γιο του.

Οι δηλώσεις του Φίλιππου Σοφιανού

«Έχασα τον μπαμπά πολύ μικρός. Δεν είχε λόγο, δεν μπορούσε να έχει γνώμη. Ήμουν 7. Η μητέρα μου ήταν πολύ γλυκιά και διακριτική. Οι φτερούγες της ήταν πάντα ανοιχτές. Σε οποιοδήποτε ατόπημα κι αν έκανα, μπορούσα να επιστρέφω εκεί και να έχω την αγάπη της. Σε αυτήν την ηλικία είναι τρομακτικό να χάνεις τον πατέρα σου. Ήταν από λάθος γιατρού. Κάποιος ηλίθιος γιατρός έκανε ένα καραμπινάτο ιατρικό λάθος και τον έστειλε κανονικά», ανέφερε αρχικά ο Φίλιππος Σοφιανός.

Αναφορικά με το μεγαλύτερο ψέμα που έχουν γράψει για εκείνον, ο Φίλιππος Σοφιανός είπε: «Κάτι που είχε φτάσει στα δικαστήρια. Ήταν τότε που το είχαν κρεμάσει στα μανταλάκια ότι η Βαγενά χώρισε με τον Κηλαηδόνη, πήρε τις βαλίτσες και τα παιδιά της και πήγε στο σπίτι του Σοφιανού».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.