«Έχω…» – Η αποκάλυψη του Μάριου Αθανασίου για τον μεγάλο του φόβο

November 25, 2022


Καλεσμένος στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν της ΕΡΤ βρέθηκε καλεσμένος ο Μάριος Αθανασίου, με αφορμή την παράσταση που παίζει στο θέατρο.Ο γνωστός ηθοποιός που συγκίνησε με την κίνησή του για την Κιβωτό του Κόσμου αποκάλυψε μεταξύ άλλων έναν μεγάλο φόβο που έχει και αυτός είναι οι… ακρίδες, ενώ μίλησε και τους ψυχαναγκασμούς που έχει, τονίζοντας μάλιστα πως στο σπίτι θέλει να υπάρχει …


Καλεσμένος στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν της ΕΡΤ βρέθηκε καλεσμένος ο Μάριος Αθανασίου, με αφορμή την παράσταση που παίζει στο θέατρο.

Η αποκάλυψη του Μάριου Αθανασίου για τον μεγάλο του φόβο

Ο γνωστός ηθοποιός που συγκίνησε με την κίνησή του για την Κιβωτό του Κόσμου αποκάλυψε μεταξύ άλλων έναν μεγάλο φόβο που έχει και αυτός είναι οι… ακρίδες, ενώ μίλησε και τους ψυχαναγκασμούς που έχει, τονίζοντας μάλιστα πως στο σπίτι θέλει να υπάρχει ακαταστασία.

«Φοβάμαι τις ακρίδες, έχω ακριδοφοβία. Τα τελευταία χρόνια νομίζω πως η μεγαλύτερη μου δύναμη είναι η υπομονή ενώ η μεγαλύτερή μου αδυναμία τα γλυκά. Ένας ψυχαναγκασμός που έχω στο σπίτι είναι πως θέλω να υπάρχει ακαταστασία. Η τάξη με ταράζει και δεν την μπορώ. Δεν μου αρέσει η τακτοποίηση, ειδικά στον προσωπικό μου χώρο δεν την θέλω. Δυστυχώς μένω με άλλους ανθρώπους και για αυτο με ενοχλεί πάρα πολύ γιατί όλοι θέλουν να υπάρχει τάξη παντού.

Επειδή είμαι προληπτικός, όταν έχω πρεμιέρα ή κάτι σημαντικό ή οτιδήποτε, πρέπει να κάνω συγκεκριμένα πράγματα με συγκεκριμένο τρόπο. Δηλαδή ακολουθεί μια γραμμή και μια ιεροτελεστία. Το τι θα κάνω, πότε θα κάνω μπάνιο, πώς θα ντυθώ, πώς θα έρθω στο θέατρο, τι θα κάνω, πότε θα πιω καφέ, είναι όλα συγκεκριμένα.

Αυτός είναι και ο ψυχαναγκασμός, ο οποίος ξεκινάει από τις προλήψεις μου αλλά είναι ψυχαναγκαστικό. Και άλλα πολλά ψυχαναγκαστικά, έχω διάφορα πράγματα, όλα προσπαθώ γενικά να τα κάνω με πρόγραμμα. Αν δεν έχω τέτοιο πρόγραμμα και δεν κάνω ψυχαναγκασμούς, δεν πρόκειται να το βγάλω».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.