Γενέθλια για την Σοφία Καρβέλα: Η ηλικία, το φιλί στο στόμα με την μαμά της και το μανικιούρ… του Καρβέλα

November 24, 2022


Τα γενέθλιά της είχε χθες (23/11) η Σοφία Καρβέλα. Η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα έγινε 39 ετών και μετά από πάρα πολλά χρόνια γιόρτασε αυτήν την τόσο σημαντική μέρα στην πατρίδα της και δίπλα στα πολύ αγαπημένα της πρόσωπα.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η Σοφία Καρβέλα, η οποία δραστηριοποιείται με επιτυχία στον χώρο της μόδας στις ΗΠΑ, έφτασε π…


Τα γενέθλιά της είχε χθες (23/11) η Σοφία Καρβέλα. Η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα έγινε 39 ετών και μετά από πάρα πολλά χρόνια γιόρτασε αυτήν την τόσο σημαντική μέρα στην πατρίδα της και δίπλα στα πολύ αγαπημένα της πρόσωπα.



Η Σοφία Καρβέλα, η οποία δραστηριοποιείται με επιτυχία στον χώρο της μόδας στις ΗΠΑ, έφτασε πριν από λίγες μέρες στην Ελλάδα και υποδέχτηκε τους φίλους της στο κέντρο της πόλης, στο Athénée.

Με φαγητό και ποτό και υπό τους ήχους χορευτικής μουσικής, συναντήθηκε με όλους όσους της είχαν λείψει πολύ το τελευταίο διάστημα και μέσα στις αγκαλιές της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα έσβησε την εντυπωσιακή της τούρτα.

Λίγο πριν ξεκινήσει το πάρτι, η Σοφία Καρβέλα δημοσίευσε μια φωτογραφία με το birthday outfit της και έγραψε με χιούμορ: «Είναι τα γενέθλιά μου. Οπότε αν θέλω, θα βγω γuμνή». Η 39χρονη επέλεξε για τη βραδιά ένα δαντελωτό μαύρο κολάν με glitter ψηλοτάκουνα μποτάκια, μαύρο T-shirt με στάμπα και μαύρο, δερμάτινο κροκό jacket, του Οίκου Valentino, όπως σημείωσε η ίδια.



Σοφία Καρβέλα: Το ξέφρενο πάρτι για τα γενέθλιά της και οι πόζες Άννας Βίσση-Νίκου Καρβέλα

Σε instastories που πετύχαμε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η εορτάζουσα Σοφία, έσβησε τα κεράκια της, πλάι στους γονείς της, Άννα Βίσση και Νίκο Καρβέλα, με highlight της όλης βραδιάς, το φιλί στο στόμα μαμάς και κόρης, μετά το σβήσιμο των κεριών.

Μάλιστα, στο πλευρό της εορτάζουσας, βρισκόταν και ο αδερφός της, Ανδρέας, γιος του Νίκου Καρβέλα και της Αννίτας Πάνια.



Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.