Τόλμησε μεγάλη αλλαγή – Αγνώριστη η Μαρία Λεκάκη με το νέο look στα μαλλιά της

November 24, 2022


Η Μαρία Λεκάκη είναι χωρίς καμία αμφιβολία μια πολύ πετυχημένη ηθοποιός, που πάντα μέσα από τους ρόλους που ενσαρκώνει σε θέατρο και τηλεόραση αποσπάει τις καλύτερες κριτικές.Είναι τρομερό το πως καταφέρνει να διατηρεί την εικόνα της ίδια, καθώς αν ανατρέξει κανείς σε ηρωίδες, που έκανε σε σίριαλ προ 20ετίας δε θα βρει πολλές διαφορές στην εμφάνισή της (δείτε την εδώ πριν από 26 ολόκληρα χρόνια).Ω…


Η Μαρία Λεκάκη είναι χωρίς καμία αμφιβολία μια πολύ πετυχημένη ηθοποιός, που πάντα μέσα από τους ρόλους που ενσαρκώνει σε θέατρο και τηλεόραση αποσπάει τις καλύτερες κριτικές.

Είναι τρομερό το πως καταφέρνει να διατηρεί την εικόνα της ίδια, καθώς αν ανατρέξει κανείς σε ηρωίδες, που έκανε σε σίριαλ προ 20ετίας δε θα βρει πολλές διαφορές στην εμφάνισή της (δείτε την εδώ πριν από 26 ολόκληρα χρόνια).

Ως δημόσιο πρόσωπο σίγουρα θέλει να έχει μια πολύ προσεγμένη εικόνα και πρόσφατα μάλιστα αποφάσισε να κάνει μια αλλαγή στο look της και πιο συγκεκριμένα στο κούρεμα των μαλλιών της.

Την αλλαγή πληροφορηθήκαμε μέσα από μία ανάρτηση, που έκανε στο instagram ο κομμωτής και καλός φίλος της ηθοποιού, Πάνος Καλλίτσης με τη νέα της εμφάνιση.

Με ίδιο χρώμα βλέπουμε τη Μαρία, αλλά με εμφανώς πιο κοντό μήκος στα μαλλιά, καθώς όπως φαίνεται κουρεύτηκε αρκετά μοιάζοντας έτσι ακόμα περισσότερο στην κορούλα της.

Η ανάρτηση του Πάνου Καλλίτση για το νέο look στα μαλλιά της Μαρίας Λεκάκη

«Με τη @marialekaki.official δεν έχουμε καταφέρει ποτέ να βγάλουμε καμιά φωτογραφία της προκοπής γιατί παντα γελάμε σαν τα χαζά το σίγουρο είναι ότι η σχέση μας κρατάει στα χρόνια γερά και ότι θα γεράσουμε – όταν προλάβουμε- μαζι καπου σε μια όμορφη βουνοκορφή ψαράκι μου σαγαπώ!! Μην την χάσετε», έγραψε στην ανάρτησή του ο Πάνος Καλλίτσης.

Πάνος Καλλίτσης
panoskallitsis – instagram

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Δεν περνάει χρόνος από πάνω της – Άκρως εντυπωσιακή και μαυρισμένη η Μαρία Λεκάκη στις καλοκαιρινές της διακοπές

Έτσι όπως δεν την έχουμε ξαναδεί – Η Μαρία Λεκάκη ποζάρει τόπλες σε ερημική παραλία

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.