«Εδώ και 5 χρόνια…» – Η αποκάλυψη της Μάρας Ζαχαρέα για τη συνεργασία της με το Star

November 24, 2022


Η Μάρα Ζαχαρέα παραχώρησε συνέντευξη στο Happy day του Alpha, την οποία και ακούσαμε την Πέμπτη 24/11 με τη δημοσιογράφο να μιλάει πολύ εξομολογητικά για τη ζωή και την καριέρα της.Η γυναίκα, που βλέπουμε εδώ και πολλά χρόνια στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star αποκάλυψε μια κρυφή της επιθυμία, που έχει να κάνει με τα επαγγελματικά της, καθώς συχνά – πυκνά κάνει από μόνη της πρ…


Η Μάρα Ζαχαρέα παραχώρησε συνέντευξη στο Happy day του Alpha, την οποία και ακούσαμε την Πέμπτη 24/11 με τη δημοσιογράφο να μιλάει πολύ εξομολογητικά για τη ζωή και την καριέρα της.

Η γυναίκα, που βλέπουμε εδώ και πολλά χρόνια στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star αποκάλυψε μια κρυφή της επιθυμία, που έχει να κάνει με τα επαγγελματικά της, καθώς συχνά – πυκνά κάνει από μόνη της προτάσεις στο κανάλι για κάτι διαφορετικό από την ενημέρωση (δείτε εδώ την τρομερή ομοιότητα της με την μητέρα της).

Η εκπομπή που ενδιαφέρεται να αναλάβει η Μάρα Ζαχαρέα

«Δε μου έχει τύχει κάποια εύκολη σεζόν, πάντα κάτι προκύπτει. Για εμένα μάχη γίνεται κάθε χρόνο, δεν είναι κάτι διαφορετικό. Ορισμένες εκπομπές θέλουν να τονίζουν, πως έχουν κάνει ρεπορτάζ. Μα είναι η δουλειά τους…Δε θα νιώθω ότι θα πατάω στα πόδια μου, αν κάνω κάτι ψυχαγωγικό. Εγώ θα ήθελα και εκπομπή ενημερωτiκή να είχαμε στο Star και ενημερωτiκή το Σαββατοκύριακο και το βράδυ. Εδώ και 5 χρόνια πάω με προτάσεις, τρώω πόρτα, αφήνω χρόνο και επανέρχομαι.

Δεν πέρασα και τέλεια στη δημοσιογραφία, πολλά χρόνια, πολλή δουλειά, πολλή κούραση, πολλή ταλαιπωρία. Δεν το έχω σκεφτεί, που θα πάω όταν τελειώσω με τη δημοσιογραφία», είπε η Μάρα Ζαχαρέα

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.