«Όταν ανέλαβα τον πρωινό καφέ μου λέγαν στον ΑΝΤ1…» – Το άδειασμα της Μελέτη και η αποκάλυψη για την Μενεγάκη

November 24, 2022


Η Ελεονώρα Μελέτη με αφορμή το θέμα που τέθηκε προς συζήτηση στην εκπομπή της «Mega Καλημέρα», σχετικά με την τηλεοπτική συνάντηση της Ρούλας Κορομηλά με την Ελένη Μενεγάκη (δείτε εδώ πότε θα γίνει) μίλησε για την εποχή που ξεκίνησε στην πρωινή ζώνη του ANT1 ως νέα παρουσιάστρια του «Πρωινού Καφέ».Να υπενθυμίσουμε ότι σήμερα στο πλατό της εκπομπής επέστρεψε ο Κώστας Τσουρός μετά την περιπέτεια που…


Η Ελεονώρα Μελέτη με αφορμή το θέμα που τέθηκε προς συζήτηση στην εκπομπή της «Mega Καλημέρα», σχετικά με την τηλεοπτική συνάντηση της Ρούλας Κορομηλά με την Ελένη Μενεγάκη (δείτε εδώ πότε θα γίνει) μίλησε για την εποχή που ξεκίνησε στην πρωινή ζώνη του ANT1 ως νέα παρουσιάστρια του «Πρωινού Καφέ».

Να υπενθυμίσουμε ότι σήμερα στο πλατό της εκπομπής επέστρεψε ο Κώστας Τσουρός μετά την περιπέτεια που είχε με το κορωνοϊό και έλειπε μόνο ο Θανάσης Πάτρας (δείτε εδώ τον λόγο).

Το ξεκαθάρισμα την Ελεονώρας Μελέτη για την Ελένη Μενεγάκη

Όπως ανέφερε η Ελεονώρα Μελέτη, δεν υπήρξε ποτέ κόντρα με την Ελένη Μενεγάκη, ωστόσο έχει να θυμάται αρκετά γεγονότα και ιδιαίτερα κάποιες κουβέντες συνεργατών της και εννοείται τον τρόπο που παρουσίαζαν τη σχέση τους τα media.

Δήλωσε χαρακτηριστικά η Ελεονώρα Μελέτη: «Μου λέγανε, εάν δεις έξω στα μπουζούκια την Ελένη Μενεγάκη μην της μιλήσεις, γιατί να μην της μιλήσω; Θα σε φέρει σε δύσκολη θέση μπροστά στον κόσμο.

Είχα γαλουχηθεί, προσπαθούσε και ο σταθμός να προστατέψει διάφορα πιθανά ατοπήματα της δικής μου τότε απειρίας και λόγω ότι δεν ξέρεις πώς θα αντιδράσει ένας άνθρωπος που έχει φύγει μετά από τόσα χρόνια από έναν σταθμό, όντως υπήρξαν στιγμές που έμπαινα σε ένα μαγαζί και μέσα ήταν η Ελένη Μενεγάκη. Έβγαινα στις 4 το πρωί και έπαιρνα τηλέφωνο τους ανθρώπους του ANT1 και έλεγα: Να μπω; Και αν μπω να μιλήσω;» ανέφερε η Ελεονώρα Μελέτη.

Η στήριξη της Ελένης Μενεγάκη στην Ελεονώρα Μελέτη

Πρις από λίγες μέρες, με αφορμή την απουσία των δύο συνεργατών της Ελεονώρας Μελέτη, Κώστα Τσουρό και Θανάση Πάτρα, η παρουσιάστρια της μεσημβρινής ζώνης , θέλησε να της συμπαρασταθεί. Πιο συγκεκριμένα, είπε:

«Παιδιά, τι γίνεται εκεί πέρα στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη; Ελεονώρα μου αγαπημένη μου, καλή Ελεονώρα, κουράγιο! Καταλαβαίνω πώς είναι όταν ξαφνικά από την εκπομπή σου λείπουν οι μισοί. Περαστικά σε όλους! Τι να πω…», είπε η Ελένη Μενεγάκη στην Ελένη του Mega.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ελεονώρα Μελέτη: Οι δηλώσεις στην κάμερα για την δεύτερη εγκυμοσύνη

«Μου ξύπνησαν το παιδί χθες, θύμωσα πολύ…» – Έξαλλη η Ελεονώρα Μελέτη με τους κριτές του GNTM 5

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.