Η Μαίρη Μηνά σε χρέη φωτογράφου – Το τρυφερό στιγμιότυπο του Μιχάλη Σαράντη με τη κόρη του

November 24, 2022


Η καθημερινότητα της Μαίρης Μηνά και του Μιχάλη Σαράντη εδώ και δύο μήνες έχει αλλάζει ριζικά, μιας και έχουν γίνει πια γονείς. Οι δύο ηθοποιοί προσπαθούν να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο η ευτυχία τους δύσκολα κρύβεται.Ο Σεπτέμβριος ήταν ο μήνας που υποδέχτηκαν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, την κόρη τους η οποία αποτελεί πλέον την απόλυτη προτεραιό…


Η καθημερινότητα της Μαίρης Μηνά και του Μιχάλη Σαράντη εδώ και δύο μήνες έχει αλλάζει ριζικά, μιας και έχουν γίνει πια γονείς. Οι δύο ηθοποιοί προσπαθούν να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο η ευτυχία τους δύσκολα κρύβεται.

Ο Σεπτέμβριος ήταν ο μήνας που υποδέχτηκαν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, την κόρη τους η οποία αποτελεί πλέον την απόλυτη προτεραιότητά τους (δείτε εδώ και μερικές φωτογραφίες από το μαιευτήριο).

Σήμερα 23/11, μάλιστα ο Μιχάλης Σαράντης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία από τη βόλτα τους την οποία έχει τραβήξει η Μαίρη Μηνά, την οποία συνόδεψε με μια φωτογραφία του με έναν στίχο από το τραγούδι “Εγώ θα σ’ αγαπώ”.

Η φωτογραφία του Μιχάλη Σαράντη με τη κόρη του

«Σα μου λεν να φύγω από κοντά σου, πιο καλά ο ήλιος να σβηστεί, σ’ έχω τόσο συνηθίσει. σ’ αγαπώ τόσο πολύ… ας τον κόσμο κι έλα δώσ’ μου ένα φιλί» έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής του ο Μιχάλης Σαράντης.

Η φωτογραφία του Μιχάλη Σαράντη με τη κόρη του 
Instagram / Mixalis Sarantis

Η πρώτη βόλτα του με την νεογέννητη κόρη του

«Σε αυτό το σταυροδρόμι, μπροστά από τα σκαλιά αυτού του επιβλητικού νεοκλασικού, έχω περάσει όλη μου την παιδική ηλικία. Έχω παίξει σαν τρελός, έχω γελάσει, έχω φωνάξει, έχω τραγουδήσει, έχω ξενυχτήσει, έχω ακούσει την μάνα μου να με φωνάζει να ανέβω στο σπίτι, μέχρι και το πλατάνι που στέκει αγέρωχο στο παρτέρι εγώ με τους φίλους μου το έχουμε φυτέψει. Τώρα, ήρθε η στιγμή να βγάλω βόλτα την κόρη μου πρώτη φορά και να κάτσω στα ίδια σκαλιά, όπως τότε. Έχουν αλλάξει τα πάντα και ταυτόχρονα δεν έχει αλλάξει τίποτα.

Δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψουν τι ζούμε αυτές τις ημέρες, τι ευλογία έχει φωτίσει τις ψυχές μας. Δεν υπάρχουν λόγια που μπορούν να περιγράψουν πόσο ευγνώμονες είμαστε για τις ευχές και τη αγάπη που έχουμε πάρει από όλους σας. Το ευχαριστώ είναι λίγο. Σας ευχόμαστε ό,τι φωτεινό θέλετε να σας συμβεί, να σας το προσφέρει η Ζωή απλόχερα», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής του ο Μιχάλης Σαράντης.

Η πρώτη βόλτα του Μιχάλη Σαράντη με την νεογέννητη κόρη του

Η βόλτα του Μιχάλη Σαράντη με την νεογέννητη κόρη του

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Η αποκάλυψη της Μαίρης Μηνά μετά την αποχώρηση της από την παράσταση του Μπισμπίκη – «Έφυγα χωρίς καν…»

Μαίρη Μηνά: «Έσπασε» τη σιωπή της για την αποχώρησή της από την παράσταση του Βασίλη Μπισμπίκη

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.