
Η σημερινή δοκιμασία του GNTM 3 έχει προκαλέσει τον κακό χαμό. Νεύρα, φωνές, εντάσεις και τρόμος έχει ξεσπάσει από το πρώτο κιόλας λεπτό, ειδικά όταν ο Ηρακλής με τον Ανδρέα επιχείρησαν να κάνουν μια …
Η σημερινή δοκιμασία του GNTM 3 έχει προκαλέσει τον κακό χαμό. Νεύρα, φωνές, εντάσεις και τρόμος έχει ξεσπάσει από το πρώτο κιόλας λεπτό, ειδικά όταν ο Ηρακλής με τον Ανδρέα επιχείρησαν να κάνουν μια αρκετά ριψοκίνδυνη δοκιμασία.
Το ζευγάρι ήταν αρκετά αγχωμένο όσο στέκονταν στα ξυλοπόδαρα και με σκοπό να σχηματίσουν το γράμμα που τους είχε ζητηθεί ξέφυγαν από τα όρια του επιτρεπτού.
Συγκεκριμένα, με σκοπό να φτιάξουν το γράμμα Χ ο Ανδρέας επιχείρησε να κάνει κατακόρυφο και ο Ηρακλής τον κρατούσε.
Φυσικά, ο Σκουλός, η Ζενεβιέβ και ο Καράβας έμειναν έμειναν έντρομοι στο θέαμα και απαίτησαν να σταματήσουν αμέσως την συγκεκριμένη πόζα. Ποια είναι η ημερομηνία του μεγάλου τελικού; Δείτε εδώ.

GNTM 3: Η ερώτηση της Λίας που έβγαλε έξω από τα ρούχα του τον Αιμιλιάνο
Η σημερινή δοκιμασία του GNTM είναι αρκετά δύσκολη και απαιτητική με αποτέλεσμα να έχει αγχώσει τους παίκτες και να έχει προκαλέσει σε όλους νεύρα και εντάσεις. Κάτι που προκάλεσε επίσης αντιδράσεις, ειδικότερα στον Αιμιλιάνο, ήταν μια συγκεκριμένη ερώτηση της Λίας στην Ζενεβιέβ.
Ειδικότερα, η παίκτρια του ριάλιτι μόδας ρώτησε τι ύφος και τι έκφραση πρέπει να έχουν κατά την διάρκεια της φωτογράφισης.
Η ερώτηση αυτή εξέπληξε ευχάριστα την Ζενεβιέβ και δήλωσε με θαυμασμό πως ήταν η μόνη που μπήκε στη διαδικασία να επεξεργαστεί την φωτογράφιση και να πάρει σοβαρά τον ρόλο του μοντέλου.
Απεναντίας, ο Αιμιλιάνο… εξοργίστηκε λέγοντας πως αυτές οι ερωτήσεις είναι αυτονόητες και χαζές και δεν πρέπει να ακούγονται στους κριτές και στα πλατό.
