Παγώνει τη δωρεά του σπιτιού της Κατσαφάδου στην Κιβωτό του Κόσμου

November 23, 2022


Η επιχειρηματίας και ιδρύτρια της La Vie en Rose Δήμητρα Κατσαφάδου ανακοίνωσε, λόγω των εξελίξεων στην υπόθεση, ότι «παγώνει» την μεταβίβαση του σπιτιού της στην Κιβωτό του Κόσμου. Η Κατσαφάδου είχε δωρίσει το σπίτι της στην Οργάνωση για τη φιλοξενία των παιδιών, όμως μετά τις καταγγελίες και τα όσα έρχονται στο φως, αποφάσισε να σταματήσει τις διαδικασίες.Η επιχειρηματίας έγραψε:


Η επιχειρηματίας και ιδρύτρια της La Vie en Rose Δήμητρα Κατσαφάδου ανακοίνωσε, λόγω των εξελίξεων στην υπόθεση, ότι «παγώνει» την μεταβίβαση του σπιτιού της στην Κιβωτό του Κόσμου. Η Κατσαφάδου είχε δωρίσει το σπίτι της στην Οργάνωση για τη φιλοξενία των παιδιών, όμως μετά τις καταγγελίες και τα όσα έρχονται στο φως, αποφάσισε να σταματήσει τις διαδικασίες.

  • Σε ανάρτησή της στο Instagram έκανε την ανακοίνωση, ξεκαθαρίζοντας πως βρισκόταν και θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό των παιδιών.

Η επιχειρηματίας έγραψε:

  • «Τις τελευταίες μέρες αισθάνομαι συντετριμμένη και νιώθω την ανάγκη να τοποθετηθώ για το θέμα που αφορά στην Κιβωτό του Κόσμου.Το τάμα μου και το μεγαλύτερό μου όνειρο, ήταν και παραμένει, να χαρίσω το σπίτι μου σε όσους έχουν πραγματική ανάγκη και ειδικά στα ορφανά παιδιά. Με τις τελευταίες δραματικές εξελίξεις, πάγωσε η ψυχή μου πρωτίστως και φυσικά η μεταβίβαση του σπιτιού μου. Παραμένω πάντα στη διάθεση των παιδιών και ανοίγω την αγκαλιά μου σε όλα εκείνα τα πλάσματα που αξίζουν ΜΟΝΟ αγάπη, στοργή και προστασία».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.