Η Παλιοσπύρου βρήκε το λαμπερό χαμόγελο ξανά στο πάρτυ της Κουτσελίνη (εικόνα)

November 23, 2022


Ένα μεγάλο πάρτυ έκανε χθες το βράδυ η Ζήνα Κουτσελίνη για να γιορτάσει τα 30 χρόνια παρουσίας στην τηλεόραση μπροστά και πίσω από τις κάμερες.Πλήθος κόσμου βρέθηκε σε γνωστό restaurant για να της ευχηθεί – αναμεσά τους και η αφεντιά μου – να πιει στην υγειά της και να φωτογραφηθεί μαζί της. Ανάμεσα τους και η Ιωάννα Παλιοσπύρου που φαίνεται να έχει βρει και πάλι το χαμόγελο της. Ειδικ…


Ένα μεγάλο πάρτυ έκανε χθες το βράδυ η Ζήνα Κουτσελίνη για να γιορτάσει τα 30 χρόνια παρουσίας στην τηλεόραση μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Πλήθος κόσμου βρέθηκε σε γνωστό restaurant για να της ευχηθεί – αναμεσά τους και η αφεντιά μου – να πιει στην υγειά της και να φωτογραφηθεί μαζί της.

Ανάμεσα τους και η Ιωάννα Παλιοσπύρου που φαίνεται να έχει βρει και πάλι το χαμόγελο της. Ειδικά χθές η Κουτσελίνη την έκανε να νιώσει πολύ άνετα και όπως βλέπετε και στη φωτογραφία είναι από τις λίγες φορές που η Ιωάννα χαμογελάει και λάμπει. Μαζί τους και η Έλλη Αγγελιδάκη η οποία έφτασε μαζί με την Ιωάννα.

 

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.