Οικογένεια Μπάμπη Λαζαρίδη – Εξώδικο στην Πόπη Μαλλιωτάκη. Τι της απαγορεύουν

November 23, 2022


Εξώδικο στην Πόπη Μαλλιωτάκη κοινοποίησε η οικογένεια του Μπάμπη Λαζαρίδη, με το οποίο απαγορεύει στην τραγουδίστρια να αναφέρεται στο όνομα του πρώην συζύγου της.Ο δικηγόρος της Πόπης Μαλλιωτάκη, Ιωάννης Σαμέλης μίλησε ζωντανά στην εκπομπή Super Κατερίνα την Τρίτη και εξήγησε τι ακριβώς έχει συμβεί.«Έχουμε λάβει το εξώδικο. Μας δηλώνεται η απαγόρευση να χρησιμοποιεί η κυρία Μαλλιωτάκη το επώνυμο …


Εξώδικο στην Πόπη Μαλλιωτάκη κοινοποίησε η οικογένεια του Μπάμπη Λαζαρίδη, με το οποίο απαγορεύει στην τραγουδίστρια να αναφέρεται στο όνομα του πρώην συζύγου της.

Ο δικηγόρος της Πόπης Μαλλιωτάκη, Ιωάννης Σαμέλης μίλησε ζωντανά στην εκπομπή Super Κατερίνα την Τρίτη και εξήγησε τι ακριβώς έχει συμβεί.

«Έχουμε λάβει το εξώδικο. Μας δηλώνεται η απαγόρευση να χρησιμοποιεί η κυρία Μαλλιωτάκη το επώνυμο του συζύγου της, να άρει την υποτιθέμενη προσβολή της τιμής του και μας γίνεται απειλή ότι θα προσφύγουν στα αρμόδια ποινικά δικαστήρια. Η μομφή που αποδίδεται στην κυρία Μαλλιωτάκη είναι ότι φέρεται να πρόσβαλε τον θανόντα, αναφερόμενη σε εξωσυζυγικές σχέσεις του. Για το αδίκημα προσβολής νεκρού, δικαίωμα έχει μόνο η χήρα και το παιδί.

Αν δεν υπήρχε χήρα και παιδί τότε είχαν δικαίωμα οι γονείς. Οι διατάξεις είναι σαφείς. Μόνο η Πόπη Μαλλιωτάκη έχει δικαίωμα να μιλάει για τον σύζυγό της. Καλό είναι να μην προβάλλουμε τη νοημοσύνη του δικαστή που έρχεται να δικάσει. Νομίζω πως ενώπιον δικαστηρίου αυτά δε μπορούν να σταθούν. Η κυρία Μαλλιωτάκη δεν μιλάει δημόσια από επιλογή και νομική αντιμετώπιση», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο δικηγόρος της Πόπης Μαλλιωτάκη.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.