Χριστίνα Παππά: «Είδα στο διαβατήριο ότι ήταν 12 χρόνια μικρότερός μου & είπα, “το έπvιξες το κουvέλι”»

November 21, 2023


Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου» του OPEN μίλησε η Χριστίνα Παππά. Η γοητευτική ηθοποιός άνοιξε το σπίτι της και μίλησε για τις σχέσεις της, τη ζωή της στην Ιταλία και ξεφύλλισε το άλμπουμ του γάμου της.«Στη ζωή μου είχα μόνο μία σχέση με μεγαλύτερο άντρα και με αρκετά χρήματα όταν ήμουν μικρή. Όταν ήμουν μικρή, μου άρεσαν οι μεγαλύτεροι. Μην ξεχνάς ότι επειδή μου έλειπε η πατρική φιγούρα …


Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου» του OPEN μίλησε η Χριστίνα Παππά. Η γοητευτική ηθοποιός άνοιξε το σπίτι της και μίλησε για τις σχέσεις της, τη ζωή της στην Ιταλία και ξεφύλλισε το άλμπουμ του γάμου της.

«Στη ζωή μου είχα μόνο μία σχέση με μεγαλύτερο άντρα και με αρκετά χρήματα όταν ήμουν μικρή. Όταν ήμουν μικρή, μου άρεσαν οι μεγαλύτεροι. Μην ξεχνάς ότι επειδή μου έλειπε η πατρική φιγούρα από αυτόν τον άνθρωπο που έχει φύγει από τη ζωή για κάποιους λόγους υγείας. Είμαι η μόνη που είναι στην προσευχή μου και μου λείπει απίστευτα ακόμα και τώρα. Του ανάβω κεράκια στην εκκλησία στο όνομά του. Τότε εγώ έπαιρνα γνώση, μάθαινα και τον θαύμαζα. Μετέπειτα οι σχέσεις μου ήταν όλοι συνομήλικοι», ανέφερε η Χριστίνα Παππά.

«Ένα από τα σχόλια που έχω διαβάσει είναι: έλα αυτή ήταν με πλούσιους. Ποιοι ήταν πλούσιοι; Εγώ μόνο μικρότερους άντρες είχα στη ζωή μου, εκτός από τη μία όταν ήμουν μικρή. Μην σου πω ότι πλήρωνα και δεν με πλήρωναν. Ο Κλαούντιο ήταν ένα χρόνο μεγαλύτερος από εμένα και ο πρώτος μου άντρας είναι τέσσερα χρόνια μεγαλύτερος από εμένα» πρόσθεσε στη συνέχεια.

Μάλιστα, για μία από τις σχέσεις αποκάλυψε: «Από κάποια ηλικία και μετά δεν το περίμενα, έγινε ξαφνικά. Δεν ήξερα ότι ήταν 12 χρόνια μικρότερος μου. Είδα ένα ωραίο παλικάρι, με φλέρταρε, γοητεύτηκα και κάποια στιγμή που πηγαίναμε κάπου και είχα το διαβατήριό του έκανα: Α Παναγία μου! Γύρισα να τον κοιτάξω και γυρίζω σε εμένα και λέω ότι το έπνιξες το κουνέλι τώρα».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.