Σπίτι με το Mega – Η διαφορετική πρεμιέρα με Κορομηλά – Χατζηγιάννη και η θερμή υποδοχή στο twitter

November 19, 2023


Το πιο φιλόξενο σπίτι της ελληνικής τηλεόρασης ανοίγει τις πόρτες του ξανά. Το «Σπίτι με το MEGA», η αγαπημένη μουσική συνήθεια που γέμισε τα βράδια μας με τραγούδια και μελωδίες σπουδαίων δημιουργών και ερμηνευτών του ελληνικού πενταγράμμου επέστρεψε.Η Ρούλα Κορομηλά και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης σε μια ξεχωριστή συνύπαρξη μάς χαρίζουν μοναδικές στιγμές αυθορμητισμού, κεφιού, χορού και τραγουδιού μα…


Το πιο φιλόξενο σπίτι της ελληνικής τηλεόρασης ανοίγει τις πόρτες του ξανά. Το «Σπίτι με το MEGA», η αγαπημένη μουσική συνήθεια που γέμισε τα βράδια μας με τραγούδια και μελωδίες σπουδαίων δημιουργών και ερμηνευτών του ελληνικού πενταγράμμου επέστρεψε.Η Ρούλα Κορομηλά και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης σε μια ξεχωριστή συνύπαρξη μάς χαρίζουν μοναδικές στιγμές αυθορμητισμού, κεφιού, χορού και τραγουδιού μαζί με τους εκλεκτούς καλεσμένους που υποδέχονται στο ανανεωμένο σκηνικό της εκπομπής τους.

  • Το πρώτο «Σπίτι με το MEGA» της σεζόν είναι αφιερωμένο στον Θέμη Αδαμαντίδη, έναν ερμηνευτή που χρόνια τώρα μας ταξιδεύει με τη φωνή του. Σε μια αυθεντική λαϊκή βραδιά, ακούγονται οι μεγάλες επιτυχίες του που όλοι έχουμε τραγουδήσει μαζί του και έχουν μιλήσει απευθείας «Στην καρδιά».Δίπλα στον Θέμη Αδαμαντίδη, η Κατερίνα Στανίση, μια από τις μεγαλύτερες λαϊκές φωνές, ανεβάζει τη διάθεση με τις επιτυχίες της. Ο Γιάννης Καψάλης, εκφραστής του δημοτικού τραγουδιού στην καλύτερη εκδοχή του, μαζί με τον Θέμη Αδαμαντίδη παντρεύουν τους λαϊκούς με τους παραδοσιακούς ήχους προσφέροντάς μας μοναδικές μουσικές στιγμές.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.