Παίκτρια του “Τhe Vοice”…παντρεύτηκε λίγο πριν γεννήσει – Το τρικούβερτο πάρτι (φωτο)

November 19, 2023


Παντρεύτηκε λίγο πριν γίνει μαμά η Ζωή Χρήστου, η τραγουδίστρια έγινε γνωστή με τη συμμετοχή της στο σόου ταλέντων του ΣΚΑΙ και ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή με το ταλέντο της.Ο γάμος έγινε στον Βόλο όπου ζει μόνιμα πια με τον άντρα της, τον επιχειρηματία Ραφαήλ Ηλιόπουλο. Μετά τον γάμο ακολούθησε τρικούβερτο γλέντι σε κλαμπ της περιοχής με το ζευγάρι να πλέει σε πελάγη ευτυχίας  «Υπέροχ…


Παντρεύτηκε λίγο πριν γίνει μαμά η Ζωή Χρήστου, η τραγουδίστρια έγινε γνωστή με τη συμμετοχή της στο σόου ταλέντων του ΣΚΑΙ και ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή με το ταλέντο της.

Ο γάμος έγινε στον Βόλο όπου ζει μόνιμα πια με τον άντρα της, τον επιχειρηματία Ραφαήλ Ηλιόπουλο. Μετά τον γάμο ακολούθησε τρικούβερτο γλέντι σε κλαμπ της περιοχής με το ζευγάρι να πλέει σε πελάγη ευτυχίας

 

 

«Υπέροχο μου πλάσμα, άντρα μου, το ταξίδι μας ξεκίνησε επίσημα. Σ’αγαπάω για όσα είσαι και θα σ’αγαπάω για όσα θα γίνουμε μαζί! Περιμένω το σποράκι μας με ανυπομονησία! Σε λατρεύω!» γράφει η τραγουδίστρια με τον αγαπημένο της να απαντά «Σε λατρεύω και πάντα θα είμαι δίπλα σου και θα σε προσέχω σαν τα μάτια μου!!! Σε πολύ λιγο ολοκληρώνεται η οικογένεια μας το ποιο ωραίο μου δώρο εσύ και ο γιος μας».

 


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.