Έκτακτο – Τραγουδιστής μεταφέρθηκε σε κλινική μετά από έντονη ερωτiκή βραδιά

November 19, 2023


Χαμός έγινε σε γνωστή ιδιωτική κλινική στο Μαρούσι όταν κατέφθασε γνωστός καλλιτέχνης κάτω από άκρα μυστικότητα. Ο λόγος; Είχε μεγάλη αιμορραγία στον πρωκτό μετά από… ερωτiκά παιχνίδια με άλλον άντρα.   Αφού του δόθηκαν κάποια φάρμακα και οδηγίες αποχώρησε με ένα φίλο του. Η αλήθεια είναι πως μόλις έφτασε στα αυτιά μου το όνομα, εξεπλάγην αφού πρόκειται για ένα “άντρα” που λα…


Χαμός έγινε σε γνωστή ιδιωτική κλινική στο Μαρούσι όταν κατέφθασε γνωστός καλλιτέχνης κάτω από άκρα μυστικότητα. Ο λόγος; Είχε μεγάλη αιμορραγία στον πρωκτό μετά από… ερωτiκά παιχνίδια με άλλον άντρα. 

 

  • Ο γιατρός τον περιέλαβε αμέσως και του έκανε ράμματα με τον αοιδό να μην μένει πολύ ώρα στην κλινική για ευνόητους λόγους.

 

Αφού του δόθηκαν κάποια φάρμακα και οδηγίες αποχώρησε με ένα φίλο του. Η αλήθεια είναι πως μόλις έφτασε στα αυτιά μου το όνομα, εξεπλάγην αφού πρόκειται για ένα “άντρα” που λατρεύει το γυναικείο φύλλο και στο παρελθόν είχε σχέσεις με πολύ όμορφες γυναίκες.

 

Μάλιστα και αυτή την περίοδο βρίσκεται σε σχέση. Το “παλικάρι” θα πρέπει να προσέχει περισσότερο τα…. ερωτiκά εξαρτήματα καθώς η επόμενη φορά μπορεί να μην είναι και τόσο ανώδυνη. Με αγάπη πάντα! 

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.