Βίκυ Καγιά: Η βόλτα στα νότια προάστια χωρίς ίχνος μακιγιάζ

November 19, 2023


H Βίκυ Καγιά απολαμβάνει την αποχή από την τηλεόραση και τις χαλαρές βόλτες με αγαπημένα πρόσωπα. Οι νέες φωτογραφίες χωρίς ίχνος μακιγιάζ.ΗΒίκυ Καγιά έχει καθημερινή παρουσία στα social media όπου μοιράζεται διάφορες στιγμές της επαγγελματικής αλλά και προσωπικής της ζωής. Σε λιγότερο από δύο ημέρες το μοντέλο θα παρουσιάσει το MadWalk και μαζί με την ομάδα της συνεχίζει πυρετωδώς τις προετοιμασί…


H Βίκυ Καγιά απολαμβάνει την αποχή από την τηλεόραση και τις χαλαρές βόλτες με αγαπημένα πρόσωπα. Οι νέες φωτογραφίες χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

ΗΒίκυ Καγιά έχει καθημερινή παρουσία στα social media όπου μοιράζεται διάφορες στιγμές της επαγγελματικής αλλά και προσωπικής της ζωής. Σε λιγότερο από δύο ημέρες το μοντέλο θα παρουσιάσει το MadWalk και μαζί με την ομάδα της συνεχίζει πυρετωδώς τις προετοιμασίες για το λαμπερό event.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.