Νίκος Μωραΐτης: Τι θα πει «η Ιεραρχία αποφάσισε»;

November 19, 2018



Να τους πετάξει έξω από το Δημόσιο τώρα. Και να είναι σίγουρη η κυβέρνηση ότι τις απόψεις του παπαδαριού, της διεφθαρμένης ΝΔ και των ΚΙΝΑΛηστών τις ενστερνίζονται μόνο κάτι θείτσες, κάτι βασιλόφρονες…


Να τους πετάξει έξω από το Δημόσιο τώρα. Και να είναι σίγουρη η κυβέρνηση ότι τις απόψεις του παπαδαριού, της διεφθαρμένης ΝΔ και των ΚΙΝΑΛηστών τις ενστερνίζονται μόνο κάτι θείτσες, κάτι βασιλόφρονες και κάτι χουντικά αποβράσματα. Η κοινωνία θέλει μπροστά.

του Νίκου Μωραΐτη

Προσeξτε, εδώ δεν μιλάμε για την πίστη στο Θεό. Εδώ μιλάμε για το παπαδαριό των αξιωμάτων, της χλιδής, της εξουσίας και όχι για τις μεμονωμένες περιπτώσεις ιερέων που επιτελούν κοινωνικό έργο σε μικρές ενορίες και απομακρυσμένα χωριά, με μόχθο και κόπο.

Απίστευτο κι όμως Αληθινό! Χάσε 10 Κιλά Μέσα σε 10 Μέρες! Μάθε πως!

Εδώ μιλάμε για τους φορτωμένους με δύο κιλά χρυσό μητροπολίτες που βγαίνουν και κάνουν κηρύγματα μίσους, που ψηφίζουν από ΝΔ έως Χρυσή Αυγή, που θεωρούν «κακό πράγμα το Κράτος» αλλά τελικά θέλουν να είναι δημόσιοι υπάλληλοι! Τόσο λίγο εμπιστεύονται ένα ταμείο που με διοίκηση της Εκκλησίας θα τους διανέμει τους μισθούς; Τόσο ανυπόληπτη είναι για αυτούς η Εκκλησία στην οποία ανήκουν ώστε εντέλει απο αυτή να προτιμούν το «κακό Κράτος»;

«Η Ιεραρχία αποφάσισε». Κι εγώ αποφάσισα να γίνω καντηλανάφτης. Για να μην τρελαθούμε τελείως, η Ιεραρχία αποφάσισε χθες για κάτι που δεν της πέφτει λόγος.

Ευθύνη του κράτους είναι το πώς θα πληρώνονται οι ιερείς. Κι αν ο Τσίπρας ήθελε να ληφθεί η απόφαση κοινή συναινέσει, αυτή ήταν η πρώτη επιλογή. Τώρα που το φανατικό παπαδαριό απορρίπτει τη συμφωνία μα τον Ιερώνυμο, θα πρέπει να προχωρήσει μονομερώς.

altsantiri.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.