Η αποκάλυψη στο «Μετά τη φωτιά» μετά την απόπειρα δολοφονίας

November 17, 2023


Η Ανθή αναγκάζεται να φανερωθεί, για να σώσει στο Μετά τη φωτιά, τον αγαπημένο της. Η σειρά του ΑΝΤ1 «Μετά τη φωτιά» η οποία είναι διασκευή της πετυχημένης γαλλικής σειράς εποχής «Le Bazar de la Charite» μπαίνει σε μία κρίσιμη φάση εξελίξεων. Με τα δύο μέτωπα των πρωταγωνιστών στην μεγαλύτερη κόντρα τους. Μία αγαπημένη τηλεοπτική ηρωίδα του κοινού, η Ανθή, προκαλείται λόγω και των γεγονότων να απο…


Η Ανθή αναγκάζεται να φανερωθεί, για να σώσει στο Μετά τη φωτιά, τον αγαπημένο της. 

Η σειρά του ΑΝΤ1 «Μετά τη φωτιά» η οποία είναι διασκευή της πετυχημένης γαλλικής σειράς εποχής «Le Bazar de la Charite» μπαίνει σε μία κρίσιμη φάση εξελίξεων. Με τα δύο μέτωπα των πρωταγωνιστών στην μεγαλύτερη κόντρα τους. Μία αγαπημένη τηλεοπτική ηρωίδα του κοινού, η Ανθή, προκαλείται λόγω και των γεγονότων να αποκαλύψει στον αγαπημένο της, την ταυτότητά της. Για να τον σώσει από το να κατηγορηθεί για απόπειρα δολοφονίας. Την ίδια στιγμή που ένας μεγάλος έρωτας ξεκινά μεταξύ του Ανδρέα Κωνσταντίνου και της Άλκηστις Ζιρώ.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.