Η σπάνια πόζα του πρώην της Αθηνάς Ωνάση με τα τρία του παιδιά

November 17, 2023


O πρώην σύζυγος της Αθηνάς Ωνάση, από το 2018 και μετά, έχει δημιουργήσει μια μεγάλη οικογένεια με τη δημοσιογράφο Denize Severo.Στα 50 του χρόνια, ο Alvaro de Miranda έχει αφήσει πίσω του το παρελθόν στο πλευρό της Αθηνάς Ωνάση και καμαρώνει για την ευτυχισμένη οικογένεια που έχει χτίσει από το 2018 στο πλευρό της δημοσιογράφου Denize Severo.Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr


O πρώην σύζυγος της Αθηνάς Ωνάση, από το 2018 και μετά, έχει δημιουργήσει μια μεγάλη οικογένεια με τη δημοσιογράφο Denize Severo.

Στα 50 του χρόνια, ο Alvaro de Miranda έχει αφήσει πίσω του το παρελθόν στο πλευρό της Αθηνάς Ωνάση και καμαρώνει για την ευτυχισμένη οικογένεια που έχει χτίσει από το 2018 στο πλευρό της δημοσιογράφου Denize Severo.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.