Ο Κάρολος έκλεισε τα 75 και η σχέση του με τον Harry φανερώθηκε

November 16, 2023


Είναι τα γενέθλια του βασιλιά Καρόλου η κατάλληλη ευκαιρία για συμφιλίωση; Τα γενέθλια του βασιλιά Καρόλου είναι σήμερα Τρίτη 14 Νοεμβρίου και ο μονάρχης του Ηνωμένου Βασιλείου έχει ήδη ξεκινήσει από εχθές τους εορτασμούς με ένα πάρτι τσαγιού στο Highgrove House. Σήμερα, οι εορτασμοί συνεχίζονται με τον 75χρονο να ετοιμάζεται για ένα ιδιωτικό πάρτι στο Clarence House.Διαβάστε περισσότερα στο Queen…


Είναι τα γενέθλια του βασιλιά Καρόλου η κατάλληλη ευκαιρία για συμφιλίωση; 

Τα γενέθλια του βασιλιά Καρόλου είναι σήμερα Τρίτη 14 Νοεμβρίου και ο μονάρχης του Ηνωμένου Βασιλείου έχει ήδη ξεκινήσει από εχθές τους εορτασμούς με ένα πάρτι τσαγιού στο Highgrove House. Σήμερα, οι εορτασμοί συνεχίζονται με τον 75χρονο να ετοιμάζεται για ένα ιδιωτικό πάρτι στο Clarence House.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.