Έρωτας στη σκιά μίας νέας τραγωδίας κι ένα ψέμα στο Ναυάγιο

November 16, 2023


Η Ναταλία Σουίφτ ως Αλίκη κάνει την πρώτη της εμφάνιση στο Ναυάγιο αλλά κανείς δεν την υποψιάζεται για τους σκοπούς της. Με μία ακόμη υπέροχη σκηνή του Λεωνίδα Κακούρη «σημαδεύτηκε» το χθεσινό επεισόδιο στο «Ναυάγιο» λίγο πριν μπει ενεργά ως Στελλής στην μάχη της έρευνας για να αποκαλυφθούν οι ένοχοι. Ωστόσο μία άλλη ιστορία θα μας απασχολήσει στη συνέχεια. Ένας νέος έρωτας προκύπτει στη σκιά μίας…


Η Ναταλία Σουίφτ ως Αλίκη κάνει την πρώτη της εμφάνιση στο Ναυάγιο αλλά κανείς δεν την υποψιάζεται για τους σκοπούς της. 

Με μία ακόμη υπέροχη σκηνή του Λεωνίδα Κακούρη «σημαδεύτηκε» το χθεσινό επεισόδιο στο «Ναυάγιο» λίγο πριν μπει ενεργά ως Στελλής στην μάχη της έρευνας για να αποκαλυφθούν οι ένοχοι. Ωστόσο μία άλλη ιστορία θα μας απασχολήσει στη συνέχεια. Ένας νέος έρωτας προκύπτει στη σκιά μίας νέας τραγωδίας, τη στιγμή που η νεαρή Αλίκη, γίνεται η γυναίκα – μυστήριο.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.