Σούσουρο με τον ΣΚΑΪ: Ξεκινάει ξανά η πιο αγαπημένη εκπομπή και οι τηλεθεατές τρελάθηκαν με το τρέιλερ

November 16, 2022


Φαντασμαγορική επιστροφή κάνει ένα δυνατό «χαρτί» του ΣΚΑΪ και το πρώτο τρέιλερ έχει ήδη ταράξει τα νερά στο τηλεοπτικό πρόγραμμα.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο λόγος για το My Style Rocks, την πιο stylish ψυχαγωγική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, η οποία έρχεται με φόρα και φαντασία, ξανά στις οθόνες μας. Προσωπικότητες με νέες ιδέες και τολμηρή fashion …


Φαντασμαγορική επιστροφή κάνει ένα δυνατό «χαρτί» του ΣΚΑΪ και το πρώτο τρέιλερ έχει ήδη ταράξει τα νερά στο τηλεοπτικό πρόγραμμα.



Ο λόγος για το My Style Rocks, την πιο stylish ψυχαγωγική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, η οποία έρχεται με φόρα και φαντασία, ξανά στις οθόνες μας. Προσωπικότητες με νέες ιδέες και τολμηρή fashion άποψη, ετοιμάζονται να διεκδικήσουν τα όνειρά τους και μία θέση στο χώρο της μόδας.

Το casting του My Style Rocks ξεκίνησε!

Έλα να κατακτήσεις αυτό που ονειρεύεσαι!



Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.