2 καλλονές στο κέντρο της Αθήνας: Όλοι κοιτούσαν… με το στόμα ανοιχτό την Κλέλια Ανδριολάτου και την αδερφή της

November 16, 2022


Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η Κλέλια Ανδριολάτου λόγω της συμμετοχής της στην πετυχημένη σειρά «Maestro».

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η νεαρή ηθοποιός κατάφερε να αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές από την πρεμιέρα της σειράς η οποία θα προβληθεί στο Netflix.Μιλώντας στο περιοδικό Gala η Κλέλια Ανδριολάτου αναφέρθηκε στην πρ…


Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η Κλέλια Ανδριολάτου λόγω της συμμετοχής της στην πετυχημένη σειρά «Maestro».



Η νεαρή ηθοποιός κατάφερε να αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές από την πρεμιέρα της σειράς η οποία θα προβληθεί στο Netflix.

Μιλώντας στο περιοδικό Gala η Κλέλια Ανδριολάτου αναφέρθηκε στην πρώτη της συνάντηση με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη λίγο πριν τη συνεργασία τους.

«Η μεγάλη ιδέα που είχα σχηματίσει για τον δημιουργό, έδωσε τη θέση της σε έναν άνθρωπο προσιτό. Ο Χριστόφορος νοιάζεται πολύ για τους ηθοποιούς, σε ακούει σε φροντίζει. Νιώθω τρομερή ασφάλεια μαζί του», ανέφερε η ηθοποιός.



Η ίδια πρόσφατα βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας, όπου και απόλαυσε την βόλτα της με την αδερφή της, Ναστάζια.

Δείτε παρακάτω



Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.