«Με διώχνουν από το σπίτι και θα μου πάρουν το παιδί»: Έκκληση για βοήθεια από μητέρα παιδιού με αυτισμό

November 16, 2022


Μητέρα αυτιστικού μαθητή, η Μαρία Μαργαρίτη, βρίσκεται σε απόγνωση, αφού μεγαλώνει μόνη τον γιο της και η σπιτονοικοκυρά της την ενημερώνει ότι θα πρέπει να εγκαταλείψει το σπίτι.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Επιπροσθέτως, τέλος του χρόνου, λήγει η σύμβαση της ως ΥΕ καθαριότητας στην Σιβιτανίδειο σχολή, οπότε θα μείνει χωρίς δουλειά.Για τον λόγο αυτό, έστειλε…


Μητέρα αυτιστικού μαθητή, η Μαρία Μαργαρίτη, βρίσκεται σε απόγνωση, αφού μεγαλώνει μόνη τον γιο της και η σπιτονοικοκυρά της την ενημερώνει ότι θα πρέπει να εγκαταλείψει το σπίτι.



Επιπροσθέτως, τέλος του χρόνου, λήγει η σύμβαση της ως ΥΕ καθαριότητας στην Σιβιτανίδειο σχολή, οπότε θα μείνει χωρίς δουλειά.

Για τον λόγο αυτό, έστειλε επιστολή στον Υπουργό Εργασίας, Κωστή Χατζηδάκη και του ζητάει να τη βοηθήσει να βρει μια μόνιμη εργασία, προκειμένου να μπορέσει να συντηρήσει αξιοπρεπώς τον γιο της, το οποίο είναι άριστος μαθητής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα χρήματα που λαμβάνει, μαζί με το επίδομα αναπηρίας, δεν θα φτάνουν για να πληρώσει το ενοίκιο για το καινούργιο σπίτι, όταν θα φύγει αναγκαστικά από αυτό που μένει, καθώς η σπιτονοικοκυρά της το θέλει για ιδιοκατοίκηση.



Με απεργία πείνας απειλεί μητέρα αυτιστικού μαθητή

Αναφερόμενη στα προβλήματα που αντιμετωπίζει στο eReportaz, υπογράμμισε τον κίνδυνο να της πάρουν την επιμέλεια του μονάκριβου παιδιού της και δηλώνει αποφασισμένη ακόμα και να ξεκινήσει απεργία πείνας αν δεν βρεθεί λύση.



Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.