«Μαύρη» μέρα: Νεκρός μαθητής λυκείου στη Λάρισα – Ο αιφνίδιος θάνατος και τα αναπάντητα «γιατί»

November 16, 2022


Μαθητής λυκείου “έφυγε” ξαφνικά από τη ζωή στη Λάρισα, βυθίζοντας στο πένθος την τοπική κοινωνία και το 3ο Εσπερινό ΕΠΑΛ, στο οποίο φοιτούσε.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Μάλιστα, σε ανακοίνωση που εξέδωσαν καθηγητές και μαθητές από το 3ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Λάρισας, υπογραμμίζονται τα εξής:“Ο Σύλλογος Διδασκόντων και η Μαθητική Κοινότητα του 3ου Εσπερι…


Μαθητής λυκείου “έφυγε” ξαφνικά από τη ζωή στη Λάρισα, βυθίζοντας στο πένθος την τοπική κοινωνία και το 3ο Εσπερινό ΕΠΑΛ, στο οποίο φοιτούσε.



Σκόρπισε τη θλίψη ο μαθητής λυκείου με τον θάνατό του

Μάλιστα, σε ανακοίνωση που εξέδωσαν καθηγητές και μαθητές από το 3ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Λάρισας, υπογραμμίζονται τα εξής:

“Ο Σύλλογος Διδασκόντων και η Μαθητική Κοινότητα του 3ου Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Λάρισας εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους συγγενείς του εκλιπόντος Μαθητού του Σχολείου μας Δημητρίου Γκορζόβαλου, για την αδόκητη απώλειά του. Ευχόμαστε ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του και καλή δύναμη στους οικείους του”.



Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.