Ξεκαθάρισε τα πάντα ο αδελφός της Κάτιας Νικολαΐδου: «Είναι αλήθεια αυτό για τον Οδυσσέα Σταμούλη»

November 15, 2023


Ο αδερφός της γνωστής ηθοποιού Κάτιας Νικολαΐδου, Τάκης Νικολαΐδης, έκανε δηλώσεις στην εκπομπή “Το Πρωινό” του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1, αναφορικά με τα όσα είχε πει η αδερφή του σχετικά με τη σχέση της με τον Οδυσσέα Σταμούλη, λίγο πριν από τον θάνατο της Κάτιας. !function(v,t,o){var a=t.createElement(“script”);a.src=”https://ad.vidverto.io/vidverto/js/aries/v1/invocation.js”,a.setAttribute(“fet…


Ο αδερφός της γνωστής ηθοποιού Κάτιας Νικολαΐδου, Τάκης Νικολαΐδης, έκανε δηλώσεις στην εκπομπή “Το Πρωινό” του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1, αναφορικά με τα όσα είχε πει η αδερφή του σχετικά με τη σχέση της με τον Οδυσσέα Σταμούλη, λίγο πριν από τον θάνατο της Κάτιας.

Ο Τάκης επιβεβαίωσε τη δημόσια εξομολόγηση της αδερφής του, αναφέροντας: “Η αδερφή μου είχε δηλώσει δημόσια ότι ο Οδυσσέας Σταμούλης δεν ήταν κοντά της. Είναι η αλήθεια αυτή”. Αυτή η επιβεβαίωση έρχεται μετά από τον ισχυρισμό του Οδυσσέα Σταμούλη στο Facebook ότι δεν είχε εγκαταλείψει τη σύζυγό του κατά τη διάρκεια της δύσκολης μάχης της με τον καρκίνο.

Όσα ανέφερε

“Με έχουν ενημερώσει ότι έχει γίνει μια ανάρτηση από τον Οδυσσέα. Δεν έχω βγει για να έρθω σε αντιπαράθεση με τον Οδυσσέα. Δεν θα το ήθελε και η αδερφή μου. Κάπου λέει ότι “δεν θα εγκατέλειπε ποτέ”, αν το λέω σωστά γιατί δεν το έχω διαβάσει, με έχουν ενημερώσει, ότι δεν θα εγκατέλειπε ποτέ έναν άνθρωπο και πόσω μάλλον έναν άνθρωπο άρρωστο. Ισχύει αυτό;“, ρώτησε ο αδερφός της Κάτιας Νικολαΐδη το πάνελ της εκπομπής.

“Τον πρώτο καρκίνο που πέρασε η αδελφή μου, το 2001, σε όλες τις χημειοθεραπείες ο μοναδικός άνθρωπος που ήταν δίπλα της ήμουν εγώ. Χωρίς να θέλω να πω με αυτό ότι ο Οδυσσέας ήταν απών. Στις χημειοθεραπείες όμως ήμουν εγώ δίπλα της. Όπως καταλαβαίνετε, είμαι και ο μοναδικός που μπορεί να ξέρει όλες τις συνομιλίες που έχουν γίνει μεταξύ τους, τις οποίες και δεν θα πω, γιατί δεν είναι αυτός ο λόγος που βγήκα”.

Μετά από υπενθύμιση της εκπομπής για παλιότερες δηλώσεις της ηθοποιού, ότι “ο άντρας μου έφυγε, δεν ήταν εκεί να μου κρατήσει το χέρι”, ο αδερφός της το επιβεβαίωσε. “Είναι η αλήθεια αυτή”, τόνισε.

“Η αδερφή μου είχε πει δημόσια ότι ο Οδυσσέας Σταμούλης δεν ήταν κοντά της. Είναι η αλήθεια αυτή. Και η τηλεόραση καλό είναι να λέει τις αλήθειες. Μετά την πρώτη ταλαιπωρία της αδερφής μου με τον καρκίνο, ο Οδυσσέας μαζί με την Κάτια βρέθηκαν σε ένα σίριαλ του ΑΝΤ1, μετά το χωρισμό. Πιστεύετε ότι αν η Κάτια είχε κάποιο πρόβλημα με τον άνθρωπο Οδυσσέα Σταμούλη, θα δεχόταν να παίξει δίπλα του;”, ανέφερε ο αδερφός της ηθοποιού.

Δείτε το video

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.