Λάμπρος Κωνσταντάρας και Βάσω Λασκαράκη “έλυσαν” τα πάντα για το Break

November 13, 2023


Όταν Λάμπρος Κωνσταντάρας και Βάσω Λασκαράκη “έλυσαν” τα πάντα για το Break.Αρχικά, λοιπόν ο Λάμπρος Κωνσταντάρας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «βιοποριστικά είναι η αλήθεια πως σήμερα, με μια δουλειά, δεν βγαίνεις. Εμένα όμως μου αρέσει και το απολαμβάνω Δουλεύω από 17,5 ετών, μεγάλωσα σε ένα σπίτι όπου ο πατέρας μου δούλευε σαν το σκυλί και η αδελφή μου και εγώ γίναμε ίδιοι. Κάνουμε απ…


Όταν Λάμπρος Κωνσταντάρας και Βάσω Λασκαράκη “έλυσαν” τα πάντα για το Break.

  • Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας άνοιξε το σπίτι του, το μεσημέρι της Κυριακής, προκειμένου να υποδεχθεί την Βάσω Λασκαράκη με την κάμερα της εκπομπής Break του ΣΚΑΪ. Μέσα στη συζήτηση, όμως, ο γνωστός δημοσιογράφος θέλησε να ξορκίσει την όποια φημολογούμενη «αρπαγή» της ψυχαγωγικής εκπομπής από την όμορφη ηθοποιό.

Αρχικά, λοιπόν ο Λάμπρος Κωνσταντάρας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «βιοποριστικά είναι η αλήθεια πως σήμερα, με μια δουλειά, δεν βγαίνεις. Εμένα όμως μου αρέσει και το απολαμβάνω Δουλεύω από 17,5 ετών, μεγάλωσα σε ένα σπίτι όπου ο πατέρας μου δούλευε σαν το σκυλί και η αδελφή μου και εγώ γίναμε ίδιοι. Κάνουμε από τρεις δουλειές ο καθένας. Τώρα Κυριακάτικα, που είμαστε εδώ, δεν το κάνω για να πω «αχ, τελείωσα τις δουλειές και θα κάτσω». Το κάνω γιατί θέλω κάποιες ώρες να αποφορτιστώ».

  • Στη συνέχεια, όμως, όταν η Βάσω Λασκαράκη θέλησε να… τσιγκλήσει τον καλεσμένο της για το γεγονός πως δεν έχει παρακολουθήσει μέχρι σήμερα την εκπομπή, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας έδωσε την απάντηση. «Την πρώτη εκπομπή δεν την είδα. Αυτήν που κάνουμε θα την δω γιατί θέλω να έχω άποψη. Ξέρεις, επειδή με ρωτάνε και εύλογα με ρωτάνε, «αν θα δεις τη Βάσω που σου έφαγε την εκπομπή», λέω να την δω για να δω αν την κάνει καλύτερα από εμένα».

    «Μάλιστα, μια μέρα που είπα με όλη την ψυχή και την αγάπη, παρότι δεν γνωριζόμασταν αλλά μου είσαι υπερβολικά συμπαθής, «τι ωραία που πήγε στην πρεμιέρα, πήγε καλά», υπήρχε κόσμος που έλεγε ότι σε ειρωνεύτηκα» υπογράμμισε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας για να συνεχιστεί η κουβέντα με την Βάσω Λασκαράκη στο Break.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.