Πάολα για Νότη Σφακιανάκη: «Πρέπει να επιστρέψει στις πίστες»

November 11, 2023


«Θα συνεργαζόμουν ξανά μαζί του» – Είπε η Πάολα για τον Νότη ΣφακιανάκηΓια τα σενάρια επιστροφής του Νότη Σφακιανάκη στις νυχτερινές πίστες, μίλησε η Πάολα, μετά και τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν.Η λαϊκή ερμηνεύτρια ρωτήθηκε για τη συνεργασία τους στο παρελθόν η οποία έληξε σύντομα, όταν εκείνη αποφάσισε να αποχωρήσει από το νυχτερινό σχήμα με τον Νότη Σφακιανάκη.«Πρέπει να επιστρέψει. Κανείς δ…


«Θα συνεργαζόμουν ξανά μαζί του» – Είπε η Πάολα για τον Νότη Σφακιανάκη

Για τα σενάρια επιστροφής του Νότη Σφακιανάκη στις νυχτερινές πίστες, μίλησε η Πάολα, μετά και τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν.

Η λαϊκή ερμηνεύτρια ρωτήθηκε για τη συνεργασία τους στο παρελθόν η οποία έληξε σύντομα, όταν εκείνη αποφάσισε να αποχωρήσει από το νυχτερινό σχήμα με τον Νότη Σφακιανάκη.

«Πρέπει να επιστρέψει. Κανείς δεν ξέρει, ο καθένας έγραψε ό,τι ήθελε να γράψει. Μόνο εγώ και ο Σφακιανάκης δεν μιλήσαμε γι’ αυτό. Θα συνεργαζόμουν ξανά μαζί του. Ήταν μια κακή στιγμή. Τι να κάνουμε; συμβαίνει κι αυτό», απάντησε η Πάολα.

Έπειτα, η Πάολα σχολίασε τις αντιδράσεις που προκάλεσε το φόρεμα με το οποίο εμφανίζεται τη φετινή σεζόν η Δέσποινα Βανδή σε νυχτερινό κέντρο: «Θα κρίνουμε την Δέσποινα Βανδή με αυτή την πορεία από ένα φόρεμα; Εντάξει τώρα, αν το φορέσει η μαμά μου θα μου φύγουν τα μαλλιά, αλλά για την Δέσποινα Βανδή δεν μπορούσε να πούμε τίποτα. Δεν έχει ηλικία, όπως και κανένας καλλιτέχνης», δήλωσε η Πάολα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.