Σάκης Τανιμανίδης: Η ανάρτηση 9:29 το πρωί με τις δίδυμες

November 9, 2023


9.29 το πρωί ο μπαμπάς Σάκης φτιάχνει ξύλινα παζλ με τις κόρες του.Κάπως έτσι ξεκινάει η μέρα του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα. Μπορεί κάποιοι να πιστεύουν ότι ίσως το ζευγάρι να έχει χρόνο για πρωινό χουζούρι στο κρεβάτι και χαζολόγημα, όμως οι δύο κόρες τους, Φιλίππα και Αριάνα φροντίζουν να τους έχουν στο πόδι από το πρωί. Τόσο πρωί που το… 9 και κάτι, να θυμίζει μεσημέρι για την …


9.29 το πρωί ο μπαμπάς Σάκης φτιάχνει ξύλινα παζλ με τις κόρες του.

Κάπως έτσι ξεκινάει η μέρα του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα. Μπορεί κάποιοι να πιστεύουν ότι ίσως το ζευγάρι να έχει χρόνο για πρωινό χουζούρι στο κρεβάτι και χαζολόγημα, όμως οι δύο κόρες τους, Φιλίππα και Αριάνα φροντίζουν να τους έχουν στο πόδι από το πρωί. Τόσο πρωί που το… 9 και κάτι, να θυμίζει μεσημέρι για την οικογένειά τους.

Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.