Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη: Χώρισε μετά από 4 χρόνια σχέσης με τον Θανάση Τότσικα

November 9, 2023


Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη: Η πρωταγωνίστρια του «Σασμού» και ο σκηνοθέτης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμουςΤίτλους τέλους στη σχέση τους αποφάσισαν να ρίξουν, η Αργυρώ του «Σασμού», Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη και ο Θανάσης Τότσικας.Η πρωταγωνίστρια του «Σασμού» και ο σκηνοθέτης έχουν απομακρυνθεί εδώ και αρκετό καιρό, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Πάμε Δανάη».Η είδηση του χωρισμού τους έ…


Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη: Η πρωταγωνίστρια του «Σασμού» και ο σκηνοθέτης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους

Τίτλους τέλους στη σχέση τους αποφάσισαν να ρίξουν, η Αργυρώ του «Σασμού», Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη και ο Θανάσης Τότσικας.

Η πρωταγωνίστρια του «Σασμού» και ο σκηνοθέτης έχουν απομακρυνθεί εδώ και αρκετό καιρό, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Πάμε Δανάη».

Η είδηση του χωρισμού τους έγινε γνωστή την Πέμπτη (09/11), λίγες μέρες αφού η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και ο Θανάσης Τότσικας βρέθηκαν μαζί στην παράσταση «Κάθε Πέμπτη κύρια Γκρην», όπου πρωταγωνιστεί ο Αποστόλης Τότσικας, αδερφός του γνωστού σκηνοθέτη.

Το πρώην, πλέον, ζευγάρι ήταν μαζί για τέσσερα χρόνια.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.