Η Δούκισσα Νομικού έγινε 37:H ξεχωριστή ευχή και η ροζ ανθοδέσμη

November 8, 2023


Για την Άννα Πρέλεβιτς η Δούκισσα Νομικού είναι πλέον σαν αδερφή της και δεν θα μπορούσε να μην της ευχηθεί και δημόσια για τα 37α γενέθλιά της.Η Δούκισσα Νομικού είχε σήμερα 7 Νοεμβρίου τα γενέθλιά της. Η ίδια έκλεισε τα 37 και δύο μέρες νωρίτερα το είχε γιορτάσει με τα παιδιά της στολίζοντας από τους πρώτους το Χριστουγεννιάτικο δέντρο τους, ένα έθιμο που, όπως έγραψε στους διαδικτυακούς της φίλ…


Για την Άννα Πρέλεβιτς η Δούκισσα Νομικού είναι πλέον σαν αδερφή της και δεν θα μπορούσε να μην της ευχηθεί και δημόσια για τα 37α γενέθλιά της.

Η Δούκισσα Νομικού είχε σήμερα 7 Νοεμβρίου τα γενέθλιά της. Η ίδια έκλεισε τα 37 και δύο μέρες νωρίτερα το είχε γιορτάσει με τα παιδιά της στολίζοντας από τους πρώτους το Χριστουγεννιάτικο δέντρο τους, ένα έθιμο που, όπως έγραψε στους διαδικτυακούς της φίλους, έχουν τα τελευταία χρόνια.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.