Η αλήθεια για την συνάντηση Μαραντίνη – Χρηστίδου στην ίδια εκδήλωση, μετά τη δικαστική τους διαμάχη

November 8, 2022


Στη δικαστική διαμάχη της Σίσσυς Χρηστίδου με τον Θοδωρή Μαραντίνη αναφέρθηκε ο Λιάγκας, αποκαλύπτοντας πως: «Επειδή είδε το φως της δημοσιότητας μια δίκη. Δεν έγινε μόνο μια δίκη, έγιναν εκείνες τις μέρες περισσότερες από μία. Τη μία δίκη δεν την επέλεξαν οι ίδιοι να βγει στη δημοσιότητα. Τις ίδιες μέρες έγιναν και άλλες δίκες και μαθαίνω πως εκδικάστηκε και η διαδικασία για τη συνεπιμέλεια….


Στη δικαστική διαμάχη της Σίσσυς Χρηστίδου με τον Θοδωρή Μαραντίνη αναφέρθηκε ο Λιάγκας, αποκαλύπτοντας πως:

 

«Επειδή είδε το φως της δημοσιότητας μια δίκη. Δεν έγινε μόνο μια δίκη, έγιναν εκείνες τις μέρες περισσότερες από μία. Τη μία δίκη δεν την επέλεξαν οι ίδιοι να βγει στη δημοσιότητα. Τις ίδιες μέρες έγιναν και άλλες δίκες και μαθαίνω πως εκδικάστηκε και η διαδικασία για τη συνεπιμέλεια. Δε θα πω λεπτομέρειες, αφορά τους ίδιους».

 

Λίγη ώρα αργότερα ακούστηκε στην εκπομπή :

«Η Σίσσυ Χρηστίδου πέρασε από το σημείο εκείνο πάρα πολύ νωρίς και έφυγε. Όμως ζήτησε από άνθρωπο που ήταν στην εκδήλωση, να της στείλει ένα βίντεο από την ώρα που τραγουδούσε η Αποστολία Ζώη. Ο Μαραντίνης ήταν στην εκδήλωση αλλά ποτέ δε βρέθηκαν την ίδια στιγμή. Δεν ισχύει ότι δεν αντάλλαξαν ούτε βλέμμα, γιατί δε βρέθηκαν στο ίδιο σημείο ποτέ» είπε η Φωτεινή Πετρογιάννη.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.