Βέρα Κρούσκα – «Δεν ταίριαζα με τις παρέες της Βουγιουκλάκη, ήταν όλοι ξενύχτηδες»

November 8, 2022


«Δεν τρελαινόμουν για τον γάμο αλλά ο Κώστας ήταν ένα πολύ γλυκό παιδί. Ήταν πολύ όμορφος, τον θαύμαζα πολύ. Έχει πολύ γερό μυαλό, ταλέντο. Μείναμε πέντε χρόνια παντρεμένοι, τελείωσε καλά ο γάμος μας. Δεν σκέφτηκα να ξαναπαντρευτώ, έχω την άποψη ότι παντρεύεσαι για να κάνεις παιδιά», είπε αρχικά η Βέρα Κρούσκα, μιλώντας το μεσημέρι της Δευτέρας μέσα από το «Στούντιο 4» για τον πρώην σύζυγό της, το…


«Δεν τρελαινόμουν για τον γάμο αλλά ο Κώστας ήταν ένα πολύ γλυκό παιδί. Ήταν πολύ όμορφος, τον θαύμαζα πολύ. Έχει πολύ γερό μυαλό, ταλέντο. Μείναμε πέντε χρόνια παντρεμένοι, τελείωσε καλά ο γάμος μας. Δεν σκέφτηκα να ξαναπαντρευτώ, έχω την άποψη ότι παντρεύεσαι για να κάνεις παιδιά», είπε αρχικά η Βέρα Κρούσκα, μιλώντας το μεσημέρι της Δευτέρας μέσα από το «Στούντιο 4» για τον πρώην σύζυγό της, τον επίσης ηθοποιό, Κώστα Αρζόγλου.

Για το πώς έγινε φίλη με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, δήλωσε: «Έχω περάσει δύο τρία καλοκαίρια στον Θεολόγο μαζί με την Αλίκη. Δεν συνεργαστήκαμε ποτέ αλλά υπήρξα φίλη της. Έγινα φίλη της τα τελευταία χρόνια πριν πεθάνει. Μας έφερε κοντά η Νόρα Βαρσάμη, η Αλίκη ήθελε πάντα να με γνωρίσει. Δεν ταίριαζα όμως με την παρέα της, ήταν όλοι ξενύχτηδες! Έχει τύχει να είμαστε έξω και να το σκάσω μαζί με τον φωτογράφο της για να πάμε να κοιμηθούμε. Είμαι ένας άνθρωπος που κοιμάται νωρίς».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.