Ναταλία Δραγούμη – «Με είχαν φοβίσει ότι η Χρονοπούλου δεν θέλει τις ωραίες γυναίκες»

November 8, 2022


Για τα 22 χρόνια γάμου με το σύζυγό της, τη σχέση που έχει με τα παιδιά της, καθώς και τα κιλά που πήρε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» η Ναταλία Δραγούμη.Ενώ πρόσθεσε: «Με είχαν φοβίσει ότι η Μαίρη Χρονοπούλου δεν θέλει τις ωραίες γυναίκες. Αντιθέτως, ήταν χρυσή και μου έδινε συμβουλές. Τον πρώτο μου ρόλο τον πήρα από μία γuμνόστηθη φωτογραφία».


Για τα 22 χρόνια γάμου με το σύζυγό της, τη σχέση που έχει με τα παιδιά της, καθώς και τα κιλά που πήρε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» η Ναταλία Δραγούμη.

  • «Με τον σύζυγό μου είμαστε 22 χρόνια παντρεμένοι. Δεν είμαι άνθρωπος που συμβιβάζομαι. Εάν δεν γυρνούσα με λαχτάρα σπίτι θα έφευγα. Πάντα είμαι full time μαμά, αυτό δεν αλλάζει. Σαν μαμά είμαι ανεκτική. Την ισορροπία στην αυστηρότητα την έχει ο πατέρας τους. Η κόρη μου πέρασε στο Οικονομικό του Καποδιστριακού και παράλληλα κάνει μόντελινγκ. Με την κόρη μου είμαστε και φίλες. Δεν την ρωτάω, μου τα λέει από μόνη της. Έχουν βγάλει καρπό τα σπόρια που ρίξαμε όταν ήταν μικρά τα παιδιά. Στην πρώτη εγκυμοσύνη πήρα 25 κιλά. Τα έχασα σε 4 μήνες γιατί με περίμενε γuμνό στο θέατρο», είπε αρχικά η ηθοποιός.

Ενώ πρόσθεσε: «Με είχαν φοβίσει ότι η Μαίρη Χρονοπούλου δεν θέλει τις ωραίες γυναίκες. Αντιθέτως, ήταν χρυσή και μου έδινε συμβουλές. Τον πρώτο μου ρόλο τον πήρα από μία γuμνόστηθη φωτογραφία».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.