Η αντίδραση της Σολωμού όταν ρωτήθηκε για τον Mente Fuerte

November 7, 2023


Για τη σχέση που έχει με τον γιο της αλλά και τον λόγο που έχει αποφασίσει να προστατεύει την προσωπική της ζωή, μίλησε η Μαρία Σολωμού στην κάμερα της εκπομπής Fay’s time.«Είναι πολύ αλλιώς η σχέση με το παιδί, όταν ενηλικιώνεται. Μετά τα podcast το παιδί έρχεται κατευθείαν και μου λέει τα προσωπικά του. Δε μου μίλαγε πριν τα podcast, δεν ήξερα τα προσωπικά του, ήταν κανονικό παιδί δηλαδή που δε …


Για τη σχέση που έχει με τον γιο της αλλά και τον λόγο που έχει αποφασίσει να προστατεύει την προσωπική της ζωή, μίλησε η Μαρία Σολωμού στην κάμερα της εκπομπής Fay’s time.

«Είναι πολύ αλλιώς η σχέση με το παιδί, όταν ενηλικιώνεται. Μετά τα podcast το παιδί έρχεται κατευθείαν και μου λέει τα προσωπικά του. Δε μου μίλαγε πριν τα podcast, δεν ήξερα τα προσωπικά του, ήταν κανονικό παιδί δηλαδή που δε τα λέει στους γονείς του. Κι εγώ του λέω τα προσωπικά μου. Μου λέει την άποψή του. Εγώ δεν επεμβαίνω στα προσωπικά του, λέω απλώς τη γνώμη μου. Το ίδιο κάνει κι αυτός, λέει τη γνώμη του» ανέφερε αρχικά η Μαρία Σολωμού.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.