Σάστισε η Γερμανού με την εμφάνιση της Μπαλανίκα – «Μισή Κατιάνα»

November 7, 2022


Εμφανώς ανανεωμένη εμφανίστηκε η Κατιάνα Μπαλανίκα στο Καλύτερα Δε Γίνεται με την Ναταλία Γερμανού. Η παρουσιάστρια εντυπωσιάστηκε από την αλλαγή στην εμφάνισή της κι ανέφερε από τους ήχους του «Ζήτα μου ό,τι θες».«Ζωή μισή. Η μισή Κατιάνα, η άλλη μισή είναι σπίτι και ξεκουράζεται μαζί με την τηλεόραση. Φτου σου, σκόρδα, μεγάλη αλλαγή. Μου το είπες στο τηλέφωνο, ότι θα σε δω και θα εκπλαγώ» σχολία…


Εμφανώς ανανεωμένη εμφανίστηκε η Κατιάνα Μπαλανίκα στο Καλύτερα Δε Γίνεται με την Ναταλία Γερμανού. Η παρουσιάστρια εντυπωσιάστηκε από την αλλαγή στην εμφάνισή της κι ανέφερε από τους ήχους του «Ζήτα μου ό,τι θες».

«Ζωή μισή. Η μισή Κατιάνα, η άλλη μισή είναι σπίτι και ξεκουράζεται μαζί με την τηλεόραση. Φτου σου, σκόρδα, μεγάλη αλλαγή. Μου το είπες στο τηλέφωνο, ότι θα σε δω και θα εκπλαγώ» σχολίασε η παρουσιάστρια.

«Έγινε λίγο-πολύ από μόνη της. Δε ξέρω πως, σιγά-σιγά. Δεν έτρωγα πολύ, σταμάτησα. Δεν ήθελα και να φάω. Γυμναστική έκανα γιατί έπρεπε να κάνω. Τα κιλά έφυγαν στο lockdown και την καραντίνα. Νιώθω καλύτερα, νιώθω εγώ»

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.