Άδωνις Γεωργιάδης – Έσβησε κεράκια με την οικογένειά του (Video)

November 7, 2022


Γενέθλια έχει σήμερα ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος κλείνει τα 50 έτη ζωής.Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων θέλησε να γιορτάσει τη σημαντική ημέρα μαζί με την οικογένειά του.Μάλιστα, ο κ. Γεωργιάδης μοιράστηκε τη στιγμή που έσβησε τα κεράκια της τούρτας μαζί με την οικογένειά του, με τους φίλους του στο Twitter.Το βίντεο κλείνει με τον ίδιο και τη σύζυγό του, Ευγενία Μανωλίδου, να αγκαλιάζονται …


Γενέθλια έχει σήμερα ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος κλείνει τα 50 έτη ζωής.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων θέλησε να γιορτάσει τη σημαντική ημέρα μαζί με την οικογένειά του.

Μάλιστα, ο κ. Γεωργιάδης μοιράστηκε τη στιγμή που έσβησε τα κεράκια της τούρτας μαζί με την οικογένειά του, με τους φίλους του στο Twitter.

Το βίντεο κλείνει με τον ίδιο και τη σύζυγό του, Ευγενία Μανωλίδου, να αγκαλιάζονται ενώ ακούγεται το τραγούδι Μέχρι το τέλος του κόσμου“».

Δείτε την ανάρτηση του υπουργού:
“Πριν λίγο στο σπίτι κόψαμε με την οικογένεια μου την τούρτα μου για τα 50 μου γενέθλια! Είναι όμορφες αυτές οι στιγμές! Να είστε όλοι καλά με υγεία!”.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.