«Κλωνοποίηση» της μαμάς της: Η Βαλέρια Λάτσιου βγήκε βόλτα μαζί με την Ελένη Μενεγάκη & σάστισαν οι περαστικοί

November 5, 2023


Τη Βαλέρια Λάτσιου εντόπισε ο φωτογραφικός φακός, μαζί με τη μητέρα της, Ελένη Μενεγάκη, να απολαμβάνουν τη βόλτα τους, μία ηλιόλουστη μέρα.Όπως θα δεις και στις φωτογραφίες η Βαλέρια στα 15 της χρόνια έχει ξεπεράσει τη μητέρα της σε ύψος ενώ έχει υιοθετήσει και το κλασσικό εφηβικό look.Ειδικότερα, η παρουσιάστρια και η 15χρονη κόρη της, ήταν ντυμένες με αθλητικά ρούχα, ενώ η έφηβη έχει περάσει τη…


Τη Βαλέρια Λάτσιου εντόπισε ο φωτογραφικός φακός, μαζί με τη μητέρα της, Ελένη Μενεγάκη, να απολαμβάνουν τη βόλτα τους, μία ηλιόλουστη μέρα.

Όπως θα δεις και στις φωτογραφίες η Βαλέρια στα 15 της χρόνια έχει ξεπεράσει τη μητέρα της σε ύψος ενώ έχει υιοθετήσει και το κλασσικό εφηβικό look.

Ειδικότερα, η παρουσιάστρια και η 15χρονη κόρη της, ήταν ντυμένες με αθλητικά ρούχα, ενώ η έφηβη έχει περάσει τη μητέρα της στο ύψος, είναι μελαχρινή και πολύ λεπτή και γuμνασμένη.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του περιοδικού ΟΚ!, μαμά και κόρη, την οποία η παρουσιάστρια έχει αποκτήσει από τον γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο, αναχωρούσαν από γήπεδο τένις στην Κηφισιά.

“Η κόρη της ολοκλήρωσε την προπόνηση και ήρθε η Ελένη για να την παραλάβει με το αυτοκίνητό της” υπογραμμίζει πρόσωπο που τις συνάντησε από κοντά.

Η απίστευτη ομοιότητα της Βαλέριας Λάτσιου με την Ελένη Μενεγάκη

Η Βαλέρια Λάτσιου έχει απίστευτη ομοιότητα με τη μητέρα της και μάλιστα, είναι το παιδί που της μοιάζει περισσότερο από τα υπόλοιπα τρία.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.