Το σχόλιο στον Μανουσάκη και η αντίδραση της Ηλιάκη

November 5, 2023


Ακόμα μία τηλεοπτική εμφάνιση για τον Στέλιο Μανουσάκη και η πιο θερμή του fan είναι η Μαρία Ηλιάκη φυσικά.Ακόμα μία τηλεοπτική εμφάνιση έκανε ο Στέλιος Μανουσάκης, ο σύντροφος της Μαρίας Ηλιάκη και πατέραςτου παιδιού της. Ο μαιευτήρας- γυναικολόγος επέστρεψε μπροστά από το γυαλί, στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας» στο Mega, την οποία είχε επισκεφτεί και τον περασμένο Φεβρουάριο.Διαβάστε περισσότερ…


Ακόμα μία τηλεοπτική εμφάνιση για τον Στέλιο Μανουσάκη και η πιο θερμή του fan είναι η Μαρία Ηλιάκη φυσικά.

Ακόμα μία τηλεοπτική εμφάνιση έκανε ο Στέλιος Μανουσάκης, ο σύντροφος της Μαρίας Ηλιάκη και πατέραςτου παιδιού της. Ο μαιευτήρας- γυναικολόγος επέστρεψε μπροστά από το γυαλί, στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας» στο Mega, την οποία είχε επισκεφτεί και τον περασμένο Φεβρουάριο.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.