Πανύψηλη με σγουρό μαλλί, ίδια η μαμά: Η 12χρονη Ηλέκτρα Λύρα είναι κλώνος της Πέγκυ Ζήνα και ιδού η απόδειξη

November 5, 2023


Η Ηλέκτρα Λύρα, μεγάλωσε και βρίσκεται πλέον σε ένα εντελώς διαφορετικό στάδιο της ζωής της, επιδεικνύοντας ένα ζωηρό ενδιαφέρον για τα social media. Στον σύγχρονο ψηφιακό κόσμο, η εξέλιξη αυτή αποτελεί μια φυσική συνέχεια της νεανικής της ηλικίας, δημιουργώντας ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της.Μια αξιοσημείωτη ανακάλυψη που κατέγραψε το ενδιαφέρον του κοινού αναφέρεται στην αποκάλυψη της Πέγκυς Ζήνα …


Η Ηλέκτρα Λύρα, μεγάλωσε και βρίσκεται πλέον σε ένα εντελώς διαφορετικό στάδιο της ζωής της, επιδεικνύοντας ένα ζωηρό ενδιαφέρον για τα social media. Στον σύγχρονο ψηφιακό κόσμο, η εξέλιξη αυτή αποτελεί μια φυσική συνέχεια της νεανικής της ηλικίας, δημιουργώντας ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της.

Μια αξιοσημείωτη ανακάλυψη που κατέγραψε το ενδιαφέρον του κοινού αναφέρεται στην αποκάλυψη της Πέγκυς Ζήνα για την επιστροφή της στην τηλεόραση. Το αποκαλυπτικό αυτό γεγονός συζητήθηκε εκτενώς στον χώρο της showbiz, προσφέροντας μια νέα διάσταση στη ζωή και την καριέρα της καλλιτέχνιδας.

Παράλληλα, η σχέση της Πέγκυς Ζήνα και του Γιώργου Λύρα κρατάει εδώ και πολλά χρόνια, έχοντας μια κοινή πορεία 27 ετών τόσο στη ζωή όσο και στον χώρο της ψυχαγωγίας.

Τέλος, η γέννηση της μονακριβής κόρης τους, Ηλέκτρα Λύρα, πριν από 12 χρόνια, ανατράπηκε την καθημερινότητά τους προς το καλύτερο, φέρνοντας ένα νέο νόημα στη ζωή τους.

Η νεαρή κοπέλα δημιούργησε πρόσφατα δικό της λογαριασμό στο Instagram όπου αλληλεπιδρά με οικογένεια και φίλους.

Όπως διακρίνεται στην παραπάνω φωτογραφία η 12χρονη έχει ιδιωτικό λογαριασμό και 230 followers ενώ η ίδια ακολουθεί 321 χρήστες, ανάμεσά τους η καλή της φίλη, Κατερίνα Δαλάκα.

Η Ηλέκτρα Λύρα έχει άποψη για τα ρούχα της μαμάς της

Πριν από λίγα 24ωρα, με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού «Δεν Αγάπησες Ποτέ Στη Ζωή Σου», η Πέγκυ Ζήνα μίλησε στην εκπομπή Fay’s Time και στον δημοσιογράφο Χρήστο Λυσσέα για τα επόμενά της βήματα και την 12χρονη κόρη της.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.