Μας κάνει μαθήματα «αποκομματικοποίησης» τώρα ο Μητσοτάκης: Θυμήθηκε τις παθογένειες του τόπου και μοιράζει χιλιάδες ευρώ

November 4, 2023


Μας κάνει μαθήματα «αποκομματικοποίησης» τώρα ο Μητσοτάκης: Θυμήθηκε τις παθογένειες του τόπου και μοιράζει χιλιάδες ευρώ


Μπορεί να καθυστέρησε να ανέβει στο βήμα της Ολομέλειας της Βουλής, -καθώς έχει να εμφανιστεί από τον περασμένο Αύγουστο-, ωστόσο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε να το κάνει, έχοντας στο μυαλό του να είναι ένας… απλός, καθημερινός εισηγητής ενός νομοσχεδίου για την επιλογή των διοικήσεων του Δημοσίου, και να κάνει «δωρεάν» μαθήματα δήθεν αποκομματικοποίησης!

Μητσοτάκης Βουλή σήμερα: «Είμαστε σε πόλεμο με τις φωτιές» – «Θα  αποζημιώσουμε όσους επλήγησαν» | Alphafreepress.gr

Τώρα θυμήθηκε τις παθογένειες… 

κατά την τοποθέτησή του για το νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών, που αλλάζει τον τρόπο επιλογής των διοικήσεων στο Δημόσιο. «μπει τέλος στην επιλογή κομματικών φίλων», κάνοντας λόγο για παθογένειες χρόνων όσον αφορά στο σύστημα διοικήσεων στο Δημόσιο.  αμοιβές τους στο ύψος των μισθών των γενικών γραμματέων, την ώρα που οι Έλληνες πεινάνε και αναγκάζονται να ζουν με ελάχιστα ευρώ!  συνολικές αποδοχές των Γενικών Γραμματέων φτάνουν στα επίπεδα των 5.156 ευρώ το μήνα.  που υπογράμμισε την ανάγκη να απεξαρτητοποιηθεί το Δημόσιο από κομματικά συμφέροντα.  ξυπνώντας πικρές αναμνήσεις, όπως η περίπτωση του Κ. Πατέρα και τον διορισμό του από την πρώτη κυβέρνηση Μητσοτάκη στο νοσοκομείο της Καρδίτσας.
Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.