Θλίψη στην κηδεία του Κομπόγιωργα – Σπάραξε η κόρη της Κάρμεν Ρουγγέρη

November 4, 2023


Ο ηθοποιός Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών, ύστερα από γενναία μάχη με τον καρκίνο, βυθίζοντας σε θλίψη τον καλλιτεχνικό κόσμο.  Το πρωί της Παρασκευής, 3 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε η πολιτική κηδεία του Αλέξανδρου Κομπόγιωργα στο Κοιμητήριο Νέας Σμύρνης. Φίλοι, συνάδελφοι και συγγενείς του ηθοποιού τον αποχαιρέτησαν με θλίψη…Μετά την κηδεία ακολουθεί η αποτέφρωση σ…


Ο ηθοποιός Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών, ύστερα από γενναία μάχη με τον καρκίνο, βυθίζοντας σε θλίψη τον καλλιτεχνικό κόσμο.

 

  • Η είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή μέσα από τη δημοσίευση της ηθοποιού, Καλλιόπης Ευαγγελίδου, ενώ ο Σπύρος Μπιμπίλας αποκάλυψε ότι έδινε το τελευταίο εξάμηνο μάχη με τη σοβαρή ασθένεια.

Το πρωί της Παρασκευής, 3 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε η πολιτική κηδεία του Αλέξανδρου Κομπόγιωργα στο Κοιμητήριο Νέας Σμύρνης. Φίλοι, συνάδελφοι και συγγενείς του ηθοποιού τον αποχαιρέτησαν με θλίψη…

Μετά την κηδεία ακολουθεί η αποτέφρωση στη Ριτσώνα.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.