Fame Story – Με σταυροκόπημα και επική «μπηχτή» στον Light «μπούκαρε» ο Νίκος Κοκλώνης

November 4, 2023


Αυλαία σήκωσε για άλλη μία φαντασμαγορική βραδιά το Fame Story. Ο Νίκος Κοκλώνης με την ομάδα του ετοίμασαν ένα εκρηκτικό live με πολλή μουσική και ξεχωριστά acts με την υπόσχεση να κρατήσουν την ιδανική συντροφιά στους τηλεθεατές.Η έναρξη ήταν μελωδική με τους σπουδαστές να ανεβαίνουν στο stage τραγουδώντας το κομμάτι Can’t Stop the Feeling! από Justin Timberlake.Αεράτος και υπό τους ήχους του ξε…


Αυλαία σήκωσε για άλλη μία φαντασμαγορική βραδιά το Fame Story. Ο Νίκος Κοκλώνης με την ομάδα του ετοίμασαν ένα εκρηκτικό live με πολλή μουσική και ξεχωριστά acts με την υπόσχεση να κρατήσουν την ιδανική συντροφιά στους τηλεθεατές.Η έναρξη ήταν μελωδική με τους σπουδαστές να ανεβαίνουν στο stage τραγουδώντας το κομμάτι Can’t Stop the Feeling! από Justin Timberlake.

Αεράτος και υπό τους ήχους του ξεσηκωτικού «Γεια σου ομορφόπαιδο» έκανε την είσοδό του ο Νίκος Κοκλώνης κάνοντας τον σταυρό του που έπαιξε επιτέλους κομμάτι στα μέτρα του!

«Δόξα σοι, επιτέλους ένα τέτοιο τραγούδι! Δεν το ξέρεις Light έτσι;» είπε ερίζοντας καυστικά τον Light που έχει δείξει ότι δεν είναι ειδήμων στο παλιό λαϊκό ρεπερτόριο.

Στην άβολη θέση του τάκου για αυτή την εβδομάδα βρέθηκαν Αριστέα, Μέγκαν, Στράτος. Αλλά όπως πάντα το κοινό είχε τον τελευταίο λόγο μέσα από την ψηφοφορία για την ασυλία. Αυτός που εξαιρέθηκε από τη διαδικασία αποχώρησης ήταν η Αριστέα και τη θέση της πήρε η Μαίρη .

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.