Μίνως Μάτσας: Έκανα παιδιά στα 50 μου πρέπει να είμαι σε φόρμα για να μη λένε «ήρθε ο παππούς»

November 3, 2023


Ο στιχουργός και παραγωγός Μίνως Μάτσας μίλησε για τα παιδιά του Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε, το μεσημέρι της Πέμπτης 2 Νοεμβρίου, ο Μίνως Μάτσας. Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη σχέση του με την Όλγα Κεφαλογιάννη, αλλά και για το γεγονός ότι έγινε πατέρας για δεύτερη φορά σε ηλικία 50 ετών.«Όταν γνωριστήκαμε με την Όλγα μου έλεγε συνέχεια “Και αυτό το τραγο…


Ο στιχουργός και παραγωγός Μίνως Μάτσας μίλησε για τα παιδιά του 

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε, το μεσημέρι της Πέμπτης 2 Νοεμβρίου, ο Μίνως Μάτσας. Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη σχέση του με την Όλγα Κεφαλογιάννη, αλλά και για το γεγονός ότι έγινε πατέρας για δεύτερη φορά σε ηλικία 50 ετών.

«Όταν γνωριστήκαμε με την Όλγα μου έλεγε συνέχεια “Και αυτό το τραγούδι εσύ το έχεις γράψει;”. Ήξερε τα τραγούδια αλλά δεν ήξερε ότι τα έχω γράψει εγώ», είπε αρχικά ο Μίνως Μάτσας και συνέχισε: «Το έργο μου δεν είναι συνδεδεμένο με εμένα, αλλά δεν ήταν κάτι που έκανα επίτηδες. Πλέον όμως, το κάνω και είναι σαν να έχει ξεκινήσει η καριέρα μου από την αρχή».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.