«Είναι πρησμένο, έχει αρκετά…» – Ο ανιψιός της Μαρίας Καλάβρια δέχθηκε άγρια επίθεση από σκύλο

October 31, 2022


Σε σοκ βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η Μαρία Καλάβρια, καθώς όπως αποκάλυψε το πρωί της Δευτέρας 31/10 στηνε εκπομπή Super Κατερίνα, ο 13χρονος ανιψιός της δέχθηκε άγρια επίθεση από σκύλο στο Λαγονήσι.Συγκεκριμένα, ο μικρός πήγαινε στο σχολείο με το πατίνι του και ο σκύλος ράτσας ακίτα, που δεν ήταν αδέσποτος, του επιτέθηκε άσχημα, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μεταβεί άμεσα στο νοσοκομείο.«Το παι…


Σε σοκ βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η Μαρία Καλάβρια, καθώς όπως αποκάλυψε το πρωί της Δευτέρας 31/10 στηνε εκπομπή Super Κατερίνα, ο 13χρονος ανιψιός της δέχθηκε άγρια επίθεση από σκύλο στο Λαγονήσι.

Συγκεκριμένα, ο μικρός πήγαινε στο σχολείο με το πατίνι του και ο σκύλος ράτσας ακίτα, που δεν ήταν αδέσποτος, του επιτέθηκε άσχημα, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μεταβεί άμεσα στο νοσοκομείο.

Η επίθεση από σκύλο που δέχθηκε ο ανιψιός της Μαρίας Καλάβρια

«Το παιδί είναι σοκαρισμένο. Είναι πρησμένο, έχει αρκετά ράμματα, έχει χτυπήσει στο κεφάλι του, στο μάγουλό του, στο χέρι του στο πόδι του, αλλά το σοκ είναι το μεγαλύτερο. Ευτυχώς δεν έχει πάθει και πολλά πράγματα από ό,τι θα μπορούσε να έχει πάθει.

Ευτυχώς που ήταν ένας παιδικός σταθμός εκεί κοντά και είδαν το συμβάν και έτρεξαν για να απομακρύνουν τον σκύλο από το μικρό. Ο ιδιοκτήτης εμφανίστηκε στο κέντρο Υγείας στα Καλύβια, όπου μεταφέρθηκε το παιδί κι αυτό που είπε ο ιδιοκτήτης στην αδελφή μου είναι ότι κάποιος άφησε την πόρτα ανοιχτή κι έφυγε από το σπίτι. Το θεωρώ απαράδεκτο», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Καλάβρια, που πρόσφατα ο αδερφός της έκανε παιδάκι.

Μάλιστα, τόνισε πως η αδελφή της σκοπεύει να κινηθεί νομικά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.