«Είστε με τα καλά σας;» – Χαμός στον αέρα του Πάμε Δανάη με την Δέσποινα Βανδή

October 31, 2022


Φοβερό γέλιο έριξε το πρωί της Δευτέρας 31/10 η παρέα του Πάμε Δανάη, καθώς η Δέσποινα Καμπούρη έχασε στις αποστολές και θα έπρεπε να υποστεί την ποινή. Συγκεκριμένα, έπρεπε να καλέσει στο τηλέφωνο την Δέσποινα Βανδή -η οποία πέρασε το 3ημερο στην Ρώμη μαζί με τον Βασίλη Μπισμπίκη- και να κλείσει ένα τραπέζι στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η τραγουδίστρια, για 20 άτομα τσάμπα.Η ίδια δίστασε …


Φοβερό γέλιο έριξε το πρωί της Δευτέρας 31/10 η παρέα του Πάμε Δανάη, καθώς η Δέσποινα Καμπούρη έχασε στις αποστολές και θα έπρεπε να υποστεί την ποινή. Συγκεκριμένα, έπρεπε να καλέσει στο τηλέφωνο την Δέσποινα Βανδήη οποία πέρασε το 3ημερο στην Ρώμη μαζί με τον Βασίλη Μπισμπίκη– και να κλείσει ένα τραπέζι στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η τραγουδίστρια, για 20 άτομα τσάμπα.

Η αντίδραση της Δέσποινας Βανδή στην φάρσα του Πάμε Δανάη

Η ίδια δίστασε στην αρχή να το κάνει, ωστόσο έπρεπε για αυτό και την πήρε τηλέφωνο στον αέρα της εκπομπής. «Είστε με τα καλά σας;», ακούστηκε η φωνή της Δέσποινας Βανδή και αμέσως όλοι έσκασαν στα γέλια, καθώς τους αποκάλυψε πως η κόρη της Μελίνα έβλεπε την εκπομπή και την ειδοποίησε για τη φάρσα.

Ωστόσο, η Δέσποινα Καμπούρη, δεν έχασε ευκαιρία και ζήτησε το τσάμπα τραπέζι.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.