Συγκινήθηκε ο Τέρενς Κουίκ – «Έχω τρία παιδιά και δεν χάρηκα κανένα στο μεγάλωμα τους»

October 31, 2022


Τον Τέρενς Κουίκ υποδέχθηκε στο χθεσινοβραδινό «Ενώπιος Ενωπίω» ο Νίκος Χατζηνικολάου. Ο δημοσιογράφος παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και κάποια στιγμή δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του όταν αναφέρθηκε στα τρία του παιδιά.«Με πληγώνεις! Με πληγώνεις διότι έχω τρία παιδιά και δεν χάρηκα κανένα από τα τρία στο μεγάλωμα τους. Είχαν όμως δύο θαυμάσιες μητέρες, την Ιωάννα και την Μαρί…


Τον Τέρενς Κουίκ υποδέχθηκε στο χθεσινοβραδινό «Ενώπιος Ενωπίω» ο Νίκος Χατζηνικολάου. Ο δημοσιογράφος παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και κάποια στιγμή δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του όταν αναφέρθηκε στα τρία του παιδιά.

  • Συγκινήθηκε ο Τέρενς Κουίκ

«Με πληγώνεις! Με πληγώνεις διότι έχω τρία παιδιά και δεν χάρηκα κανένα από τα τρία στο μεγάλωμα τους. Είχαν όμως δύο θαυμάσιες μητέρες, την Ιωάννα και την Μαρίνα γιατί είχα παντρευτεί την δημοσιογραφία και την δουλειά μου. Και για αυτό πολλές φορές, όταν κατηγορούσα έναν πολιτικό, σκεφτόμουν μετά τη ζημιά έκανα στα παιδιά του και στην γυναίκα του», είπε αρχικά ο Τέρενς Κουίκ και συνέχισε φανερά συγκινημένος:

  • «Ο Ρίτσαρντ είναι το παιδί αυτό για το οποίο ίσως έχω και τις μεγαλύτερες ενοχές».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.