Ποιο είναι το νέο είδος σeξ που έχει… τρελάνει τις Ελληνίδες;

October 31, 2018Η εξέλιξη της τεχνολογίας έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και όπως είναι φυσικό ακόμα και το σeξ δεν θα μπορούσε να μείνει ανεπηρέαστο από αυτή.Είτε μιλάμε για cyber sεx, είτε για σeξ μέσω τηλεφώνου…


Διαβάστε περισσότερα...

Η εξέλιξη της τεχνολογίας έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και όπως είναι φυσικό ακόμα και το σeξ δεν θα μπορούσε να μείνει ανεπηρέαστο από αυτή.

Είτε μιλάμε για cyber sεx, είτε για σeξ μέσω τηλεφώνου, είτε για οποιοδήποτε είδος τεχνολογικού σeξ, όλα είναι κομμάτι της καθημερινότητάς μας, άσχετα εάν σε κάποιους παλιότερους και λιγότερο εξοικειωμένους αυτό δεν λέει κάτι.

Ένα τέτοιο είδος σeξ, λοιπόν, είναι και το sεxting, δηλαδή η ανταλλαγή ερωτiκών μηνυμάτων μεταξύ συντρόφων ή ακόμα και αγνώστων μεταξύ τους ανθρώπων, όπου συνήθως δεν υπάρχει άλλη επαφή, παρά μόνο μέσω των σύντομων γραπτών μηνυμάτων.

Το… σπορ αυτό είναι ιδιαίτερα δημοφιλές μεταξύ ανδρών και γυναικών, όμως είναι και ένα τομέας στον οποίο η χώρας μας κατέχει μια πολύ σημαντική διάκριση.

Κι αυτό, γιατί σε πρόσφατη σχετική έρευνα σε πανευρωπαϊκό επίπεδο προέκυψε ότι οι ΕΛληνίδες έρχονται δεύτερες (!) στην Ευρώπη σε χρήση του sεxting!

Με λίγα λόγια, αρέσκονται από το γραφείο, το κρεβάτι ή οποιοδήποτε σημείο να ανταλλάσσουν ερωτiκά μηνύματα με κάποιον ή κάποια, είτε με σκοπό τον σeξουαλικό τους ερεθισμό είτε την άμεση αυτοϊκανοποίησή τους, μέσω του υποβοηθούμενου αuνανισμού.

Το sεxting κάνει καλό!

Σύμφωνα με τους ειδικούς του σeξ, το sεxting είναι μια ερωτiκή πρακτική η οποία αν και δεν πείθει κάνει καλό στις σeξουαλικές μας σχέσεις. Ειδικά στην περίπτωση ενός ζευγαριού, μέσω του sεxting μπορεί να δημιουργηθεί ένα πολύ ωραίο ερωτiκό κλίμα, το οποίο βοηθάει την ερωτiκή ζωή του ζευγαριού να μην κάνει «κοιλιά», όπως συνηθίζουμε να λέμε.

Από την άλλη, είναι πολύ ορατός ο κίνδυνος του εθισμού σε μια τέτοια δικτυακή ερωτiκή πρακτική, με αποτέλεσμα η κάθε γυναίκα που το κάνει να χάσει το ενδιαφέρον της για τον πραγματικό έρωτα και το αληθινό σeξ.

Θέλει, λοιπόν, πολλή προσοχή η εφαρμογή του, καθώς η απόλαυση από τον εθισμό χωρίζονται από μια πολύ λεπτή γραμμή.

Καλή διασκέδαση!

boro.gr

Το διαβάσαμε εδώΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.